2777
2789

اول تایپیک قبلو بخونید 

بچه ها نیومدن تا الان فکر می‌کنید میان شایدم فردا بیان از اینا هیچی بعید نیست منم خبرشون رو نمیگیرم  ? رفتم به شوهرم میگم  بیا پس فردا روز تولدش  رو آشتی کنیم آخه واقعا دوست ندارم روز تولد یکی رو خراب کنم کلی هم تدارکات دیده بودم بعد یا آشتی میکنیم یا ادامه قهر دیگه 

پرو میگه برو نمی‌خوام قیافه تو ببینم میری خونه ها رو جمع میکنی بعدم میگی گوه خوردم بعد باهات آشتی میکنم منم در جوابش گفتم گمشو بابا آدم نیستی شعورت می‌کشید این حرف رو نمیزدی تقصیر منه تو رو آدم حساب میکنم الانم اومدم  پارک سر کوچه مون دوچرخه سواری بلکه حال‌ام بهتره ماسک و شیلد هم زدم هیج ها هم نمیشینم پارک بزرگیه همه از هم دوریم و وسایل بازی و نیمکت ها رو جمع کردن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه علائمی داشتی اخه خواهرم حالش خوبه فقط گلوش درد میکنه

من سردرد گلو درد و سرفه خشک و زبون درد و قفسه سینهه ام درد میکرد الانم حالم خوبه  هیچ علائمی ندارم امروز 17روزه فقط خلط داره گلوم 

بابا نسل قبولشون پرو میشدن مردای نسل الان هار میشن دور از جون 

دقیقا،خیلی وقته پرو بودنو ردکردن،چرا دور ازجون ،عین حقیقته

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃
دقیقا،خیلی وقته پرو بودنو ردکردن،چرا دور ازجون ،عین حقیقته

باور میکنی نصف همکارای شوهرمو که نگاه میکنم میبینم چه قدر خاله زنک آن چه قدر بدتر از زنا رفتار میکنن خیر سرشون همه مهندس آن و با تحصیلات عالیه ولی کو ادب کو فرهنک تو این کرونا یی جمع میشن قلیون میکشن بعد میگن شلنگ مخصوص داریم واسه خودمون از طرفی همشون وقتی میان خونه ات شبیه زنا آمار وسایلامونو میگیرن کو واقعا مرد

باور میکنی نصف همکارای شوهرمو که نگاه میکنم میبینم چه قدر خاله زنک آن چه قدر بدتر از زنا رفتار میکنن ...

👌برادر شوهرمن فقط کارش غیبت کردن و زیرنظرگرفتن زناست،مثلا میرن یجا برگشتنی ب زنش میگ اونا این وسیله روداشتن خودمون نداریم این کارومیکنن خودمون نمیکنیم ،هرروزم با باجناقش دارن غیبت زناشون و پدرومادرزنشونو میکنن،فقط این نیستا همه مردا خاک برسرشدن ولی خب چ میشه کرد همیشه همین بوده باید سازش کرد ،بعضی وقتا قلب آدم به درد میاد ازاین همه بی عدالتی

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃