2777
2789
عنوان

خانما یه اتفاقی نیم ساعت پیش توخونتون افتاد ترسناک

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 27 پست

بچها برا تاپیکم  یدونس  گزارش بزنید  لطفا  هر ک برام زد لایک کنه صلوات بفرستم لطفا

رد نشو بخون امضا رو ... 🚶‍♀️۶سالم که بود دلم میخواست  با بچه های کوچه بازی کنم ولی مادرم میگفت نه🙂 .... ۱۰ سالم که بود دلم میخواست  خرس بزرگتر از خودم  داشته باشم  ولی نشد بخرم الان یکیش دارم  اندازه خودمه 🙃.... ۱۳ سالم که بود دلم خواست برم  بیرون اونقدر بگردم تا خسته شم  ولی الان خونه رو  بیشتر ترجیح میدم تا بیرون ...😄 ۱۵ سالم که بود همیشه دوست داشتم گوشی لمسی داشته باشم اونم بزرگش  ولی نشد بخرم  الان بهترینش دارم .... 😊خواستم  بگم  یچیزای  به وقتش  قشنگه  (: 😪پس تا چیزی میخوای داشته باشی داشته باش نزار ناراحتیش تو دلت بمونه که چرا اونموقع تجربه نکردی (: 🙎‍♀️🥀🖤🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانم من مردم و شغلمم توکار شیشه ام یه اصطلاحی ما تو کارمون داریم که اگه شیشه ای بی جهت بشکنه میگیم ...

ممنون از توضیحاتتون  

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
الان 4 ساله دارمش. یعنی پس شیشه ممکنه یهو بشکنه. من فک میکردم رفع بلاشد

اینم یه اصطلاحه البته میشه گفت عوامانست

مگه قدیما شیشه وجود داشت؟؟؟چجوری رفع بلا میشد؟؟

خرافاتی نباشیم

دین روبا خرافات قاطی نکنیم

این نرحرفارو به آدمای کم سواد بگین تاقانع بشن نه شما که یه جوان امروزی هستین

سلام برابراهیم،اینگونه نیکوکاران را پاداش میدهیم،به راستی که او ازبندگان مومن ما بود
اینستا دوس دارم هی عکس بزارم نمیدونم چرا. 

خب بزار چون اینستا مال همین هست دیگه... حالا هرکی استفاده ای ازش میکنه. 

فقط اگه دوس داری شخصی سازی کن که فقط فااوورهات ببینن نه هرکسی 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊