داشتیم فیلم میدیدم یهو صدای بلندشکستن اومد گلدون شیشه ای رومیزنهارخوری الکی متلاشی شد و ترکه هاش پخش شد بچم یک سال ونیم شه کنار میزنهارخوری واستاده بود ازصداش ترسیدمامان بابام میگن پشت سرتون حرف میزنن. بگو دارین رفع بلا شد.نظرشماچیه؟خارج ازمعادلات فیزیک. واقعا الکی بشکنه. میخوام اینستا وپاک کنم. عکس بچمونزارم.
رد نشو بخون امضا رو ... 🚶♀️۶سالم که بود دلم میخواست با بچه های کوچه بازی کنم ولی مادرم میگفت نه🙂 .... ۱۰ سالم که بود دلم میخواست خرس بزرگتر از خودم داشته باشم ولی نشد بخرم الان یکیش دارم اندازه خودمه 🙃.... ۱۳ سالم که بود دلم خواست برم بیرون اونقدر بگردم تا خسته شم ولی الان خونه رو بیشتر ترجیح میدم تا بیرون ...😄 ۱۵ سالم که بود همیشه دوست داشتم گوشی لمسی داشته باشم اونم بزرگش ولی نشد بخرم الان بهترینش دارم .... 😊خواستم بگم یچیزای به وقتش قشنگه (: 😪پس تا چیزی میخوای داشته باشی داشته باش نزار ناراحتیش تو دلت بمونه که چرا اونموقع تجربه نکردی (: 🙎♀️🥀🖤🤍
خانم من مردم و شغلمم توکار شیشه ام یه اصطلاحی ما تو کارمون داریم که اگه شیشه ای بی جهت بشکنه میگیم ...
ممنون از توضیحاتتون
پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار میدهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
خب بزار چون اینستا مال همین هست دیگه... حالا هرکی استفاده ای ازش میکنه.
فقط اگه دوس داری شخصی سازی کن که فقط فااوورهات ببینن نه هرکسی
پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار میدهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊