2777
2789
عنوان

خواهر شوهر 44 ساله مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1359 بازدید | 61 پست

حلقه به گوش😐

بیخیال چه عیبی داره خیلی سخت نگیری؟ اونیکه اذییت میشه شوهرته که البته وظیفشه بهرحال مادرش حکم پدری هم به گردنش داره... خیلی چیزا رو  میشه راحت ازشون عبور کرد و بخاطرش عصاب و روان و آرامش زندگی رو بهم نزد.

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄

بیچاره مادره...خواهرشوهرت واقعا ادم احمقی هست و تمام

خونه دو طبقه یا با فاصله نزدیک خودتون براش بگیرین راحتین 

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو که  سه روز نیم ما مواظب مامان باشید یه روز و تیم تو

نمیاد اگر بیاد آخر هفته اینم بگم مادر شوهرم تو خونه با دو تا بردار شوهرم همسایه ست اما خواهرش میگه مامان فقط تو رو ببینه آروم میشه🙈

فردا جهان به سیطره شهسوار ماست.
گیس بریده ست خخخ براش یه شوهر پیدا کن سرگرم بشه

شوهر نمیدونم ولی همیشه لباس خواب استفاده شده میده به من اگر محجبه نبود فکرای بد می کردم 

برو خونه بابات. همه چیو به بابات بگو که  شبا اکثرا تنهایی . بعد وقتی شوهرت گفت کجایی بگو چه عجب وقت کردی یه خبری هم از من بگیری. بیا که بابام باهات کار داره. بعدم اون میدونه و بابات. 

واجبه به بعضیا گفت صدا 📣 دوربین 📹 حرکت 🏃  گمشوووووووووووو😠😠😠😠
شوهرتون وظیفه اش بوده ی جای 2 طبقه بگیره مادرش و بیاره نگهداری کنه بخدا وفا هم خوب چیزیه

عزیزم مادر شوهرم تو یه ساختمون 3 واحدیه با دو تا دیگه برادر شوهرام

فقط چون شوهر من صغير بوده حین مرگ پدرش ازش توقع دارن

اینا همش از حسادته، که البته خانواده شوهر کلا اینجورین. من پدرم دو ماه بعد عروسیم فوت شد، و فقط یه خواهر کوچیک تر از خودم دارم که با مامانم دوتایی زندگی میکنن، نه توقع دارن از شوهر من نه اذیت و آزاری میرسونن. مامانم همه کاراش خودش انجام میده با اینکه دیسک کمر داره. فقط بعضی وقتا پول میده به شوهرم یه خرید کلی بکنه براش. شوهرت باید یجوری توجیه بشه که زندگی خودش در اولویته و خواهرشوهرتم چون مجرده میتونه به مادرش رسیدگی کنه و کارهای خونه رو انجام بده

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤