2777
2789
عنوان

رو کش مبل

111 بازدید | 10 پست

سلام عزیزان

من مبل استیل ۷نفره ومیز غذاخوری ۸ نفره خریدم رنگش روشنه یه جورایی سفیدشیری هست 

روکش پلاستیکی و۱۸۰۰ میگن واقعا زیاده چطوری تمیز نگهشون دارم بچه کوچیک دارم

مبلای قبلیم تیره بود دوست داشتم این دفعه روشن بخرم وفکر میکردم فوقش روکش میخرم ولی فکر نمیکردم انقدر گرون

پیشنهادتون چیه

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا چطورین قیمتشو میدونی

فعلا‌ مبلشو‌ بخرم‌ اونم‌ میرم‌ بپرسم😂

یه‌ دختر‌ ناز‌ دارم‌ دعا‌ کنید‌ خدا‌ی‌ مهربونم‌ یه‌ پسر‌ سالم‌‌  هم‌  به‌من‌ هدیه‌‌کنه‌.😍

خب چطوری پول به مبل استیل و میز ناهار خوردی دادی.1800 که پولی نیست کنار قیمت اونا.بخر دیگه

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
خب چطوری پول به مبل استیل و میز ناهار خوردی دادی.1800 که پولی نیست کنار قیمت اونا.بخر دیگه

داشتم حتمامیخریدم مبلمم نصفشو نقد دادم بقیش اقساط ۶ ماهس

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤