2777
2789
عنوان

با کسی ک

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 35 پست
خوبی هم حدی داره منم گاهی بخاطر صمیمیت زیاد با بعضیا اذیت میشم تو زندگی پیش میاد گلم

دیگه خودش ثابت کرده ☺️ اذیت دیگه نمیشم فقط ناراحت میشم بخاطر حماقتم ک الان فکر می کنه من گاگولم هیجی حالیم نیست 😑 ولی از این به بعد براش وارم کاری می کنم بسوزه بذار بیشتر بسوزه 😁 آنقدر بشمار چقدر لباس دارم تا تک تک موهاش سفید بشه 😂

من یک دخترم👧 نگاه 👀به صدا و بدن ظریفم نکن اگر بخواهم تمام هویت مردانه است🧔را به 🔥خواهم کشید...!     من یک دخترم 👧...  با احساسات دخترانه ....سختم نکنید...!   مهربانم.... سنگم نکنید!   ساده ام... پیچیده ام نکنید!عشق و اندیشه در جانم است....مسخره ام نکنید! دخترانه گی هایم نیاز به مردانگی هایت ندارند...برو    مردانگی هایت را با زنانگی های یکی دیگر ارضا کن...! کاش شعور یک عده برسه نر بودن 🧔 یک جنسیت است و مرد 🧔 بودن هویت ... زیادند دخترانی که نر نیستند و لی خیلی 🧔 هستن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش می کنم عزیزم. بعدا بیا برامون تعریف کن عکس العملش رو

باش حتما 😁

من یک دخترم👧 نگاه 👀به صدا و بدن ظریفم نکن اگر بخواهم تمام هویت مردانه است🧔را به 🔥خواهم کشید...!     من یک دخترم 👧...  با احساسات دخترانه ....سختم نکنید...!   مهربانم.... سنگم نکنید!   ساده ام... پیچیده ام نکنید!عشق و اندیشه در جانم است....مسخره ام نکنید! دخترانه گی هایم نیاز به مردانگی هایت ندارند...برو    مردانگی هایت را با زنانگی های یکی دیگر ارضا کن...! کاش شعور یک عده برسه نر بودن 🧔 یک جنسیت است و مرد 🧔 بودن هویت ... زیادند دخترانی که نر نیستند و لی خیلی 🧔 هستن...
باش حتما 😁

😘

یکی از دوستام جاری فوق العاده حسود و عقده ای داشت. یعنی هر کاری دوستم میکرد این مسخرش میکرد و یک سره در حال پز دادن بود. دوستم میومد برای ما تعریف میکرد و می خندید که چقدر حقیره طدف. و لجش در نمیومد اصلا 😁😁

الان دوستم زندگی خیلی عالی داره و مهاجرت کردن و رفتن. حالا جاریش بشینه اینجا هی حرص بخوره 😄😄

😘 یکی از دوستام جاری فوق العاده حسود و عقده ای داشت. یعنی هر کاری دوستم میکرد این مسخرش میکرد و یک ...

همینه کسی ک حسادت می کنه بجز حقارت برای خودش چیزی نداره ☺️

جاری ک بهتر از این نمیشه 🥴 بخدا من حتی نمیدونم اون لباس چی داره اصلا برام مهم نیست بعد میگه فلانی چ ...

فقط بیمحلی به اینجور افراد .اگه جواب نداد .باید خیلی رک و واضح جوابشو بدی 

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه