2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله به مدت ۳۰سال زدم ولی از سال گذشته با کمترین مبلغ شروع کردم.میخوام ببینم چجوری باید حساب کرد بازن ...

ببین تو قرارداد یه جدول بهت میده رو اون میتونی تقریبی حساب کنی ،اما بستگی به این داره که سالانه چند درصد افزایش داره،نرخ تورم واینکه چقدراز پوشش این بیمه استفاده شده تا اخر...تقریبی شو خود دفتر بهت میده اما کامل نمیتونم بگم

یعنی باید بریم تامین اجتماعی تو سایت بزنه و بگه؟؟؟؟ اونوقت این یکی که شما میگید بیمه و دفترچه داره؟

بله

این دفترچه نداره اما تضمینی و عمری.اما دفترچه بخوای با مبلغ کم براتون دفترچه بیمه ایرانیان صادر میکنن.شما آلان عملا هیچ بیمه ای نداری حتما حتما فکر یه بیمه باش.کدوم شهری؟

بله این دفترچه نداره اما تضمینی و عمری.اما دفترچه بخوای با مبلغ کم براتون دفترچه بیمه ایرانیان صادر ...

ما تهرانیم اینکه شما میگید  چقده هزینش ؟؟

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
ما تهرانیم اینکه شما میگید  چقده هزینش ؟؟

این مبلغ ماهیانه برا هر. نفر 200هزار 

البته یه طرح جدید هم داره برا تو اولین بار تو ایران که با همون هزینه تا پنج نفر از اعضای یه خانواده رو میشه بیمه کرد.بیمه عمر از نون شب هم واجب تر.البته بستگی داره از کی خریداری کنی

این مبلغ ماهیانه برا هر. نفر 200هزار  البته یه طرح جدید هم داره برا تو اولین بار تو ایران که ب ...

الان برا این بیمه باید کجا رفت دقیق مرسید؟؟؟

این مبلغ ماهیانه برا هر. نفر 200هزار  البته یه طرح جدید هم داره برا تو اولین بار تو ایران که ب ...

ولی خوب دویست هم خیلی زیاده یعنی هشتصد چیزی ندارین سالی مثلا دو میلیون ریخت

الان برا این بیمه باید کجا رفت دقیق مرسید؟؟؟

اگه خواستی یه شماره ایرانسل بده من وقتم ازاد شد کامل برات توضیح میدم.دفتر بیمه خودمون هم برات ثبت میکنم سندش و همونجا تحویل بگیر و استفاده کن

ولی خوب دویست هم خیلی زیاده یعنی هشتصد چیزی ندارین سالی مثلا دو میلیون ریخت

ببین هم میتونی ماهیانه،هم سه ماه یکبار ،هم شش ماه یکبار هم سالیانه پرداخت کنید

اگه خواستی یه شماره ایرانسل بده من وقتم ازاد شد کامل برات توضیح میدم.دفتر بیمه خودمون هم برات ثبت می ...

شما میتونید شماره اونجا رو بدید میتونید خصوصی بفرستید 

ببینین من همسرم کارش سختی کار داره ۲۰سال باید بیمه بده ولی بخاطر سنش یکمی بیمه اذیت میکنه یعنی هرکسی ...

ببین عزیزم بیمه تامین اجتماعی یه بیمه دولتی،قانونش هم سابقه 30ساله.این سختی کار برا 20سال باید براشون با سند و مدرک خیلی زیاد محرز بشه.و باید دنبالش بری و کارهای اداریشو انجام بدی.همون شعبه کارگزاری بیمه تون برو...اما اگه بیمه همسرتون بیمه عمر بود بدون کوچیکترین دوندگی بعد ده سال مستمری دریافت میکرد