2777
2789
اره دیگه چیزی که درمانی باشه شغلش ازاده میخوام چیزی باش خیلی هم بالا نباشه اگه بازنشستگی داشته باشه ...

الان تامین اجتماعی معمولا بالاترین درصد و داره.اما حتما تکمیلی هم داشته باشه.

اگه درآمد پایین تر بیمه ایرانیان هم میشه 

همه بیمه ها غیر بیمه های درمانی

من دوتا سوال دارم😁😁

۱. بیمه عمر و سرمایه گذاری خوبه برای بچه ها با تورم موجود توی ایران؟؟

۲.برای بازنشستگی همسرم سوال دارم کارشون سختی کار داره ۲۰سال هستن اگر اطلاعاتی دارن بپرسم

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان تامین اجتماعی معمولا بالاترین درصد و داره.اما حتما تکمیلی هم داشته باشه. اگه درآمد پایین تر بی ...

چقد تقریبا باید ماهی ریخت آزاد ؟؟؟خانه دار چطور؟؟

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
من دوتا سوال دارم😁😁 ۱. بیمه عمر و سرمایه گذاری خوبه برای بچه ها با تورم موجود توی ایران؟؟ ۲.برای ...

ببین بیمه عمر برا بچه ها ،همه افراد خانواده ار آب آشامیدنی هم واجب تر براشون تو این اوضاع اقتصادی

ببین بیمه عمر برا بچه ها ،همه افراد خانواده ار آب آشامیدنی هم واجب تر براشون تو این اوضاع اقتصادی

با این تورم این پول ۲۰سال دیگه ارزشی نداره

من ثبت نام کردم ولی هنوز نیختم به حساب خیلی دو دلم

چقد تقریبا باید ماهی ریخت آزاد ؟؟؟خانه دار چطور؟؟

والا درصدشو باید خود شعبه مشخصات و بزنه سیستم طبق سابقه کار و میزان درآمد و...تعیین میکنه

ببین چرا کامل بیمه عمر و سرمایه گذاری انجام نمیدی؟هم شامل خدمات درمانی هم سرمایه گذاری تضمینی

با این تورم این پول ۲۰سال دیگه ارزشی نداره من ثبت نام کردم ولی هنوز نیختم به حساب خیلی دو دلم

عزیزم تو محاسبه ها نرخ تورم هم حساب میشه،بعد زیر 20سال هم امکان استفاده هست و کلی مزایای دیگه.یه بیمه جهانیه.

چقدر میخوای هزینه کنی؟

بپرسین نتونستم از استادم میپرسم براتون

ببینین من همسرم کارش سختی کار داره ۲۰سال باید بیمه بده ولی بخاطر سنش یکمی بیمه اذیت میکنه یعنی هرکسی بخواد بازنشسته بشه یکی دوسال علاف میشه تا با تهدید و وکیل و برو بیا کارش راه بیفته ما ماه دیگه باید اقدام کنیم همین اول کار کجا بریم که علاف نشیم وکیل یا قانون خاصی داره؟؟

بعد دوسال سربازی که جزو بیمه هست عایا باید دوسال اضافه تر بیمه بدیم که بشه ۲۲سال یا همین ۲۰سال حساب میشه

و الآن حدود۴۰میلیون مول باید به حساب بیمه واریز بشه برای اون ده سال راهی نداره که از حقوقشون برداشته بشه

ببخشید سوالاتام زیاده همسرم وقت نمیکنه حضوری بره خودمم بخاطر کرونا ریسک نمیکنم

عزیزم تو محاسبه ها نرخ تورم هم حساب میشه،بعد زیر 20سال هم امکان استفاده هست و کلی مزایای دیگه.یه بیم ...

من بیمه آسیا سالی ۱میلیون و دویست برای امسال 

که دویست تومنش بروی صندوق حامی هست

قرار بود امروز واریز کنم پولش جور نشد😁😁😁

حالا چند روز دیگه میریزم

ببینین من همسرم کارش سختی کار داره ۲۰سال باید بیمه بده ولی بخاطر سنش یکمی بیمه اذیت میکنه یعنی هرکسی ...

چشم عزیزم من سوال تو کامل میپرسم بهت جواب میدم 

بیمه عمر ثبت کردین؟

بله به مدت ۳۰سال زدم ولی از سال گذشته با کمترین مبلغ شروع کردم.میخوام ببینم چجوری باید حساب کرد بازنشستگی

زندگیتو تو تاریکی بساز... اینجوری دشمنات نمیدونن به چی حمله کنن😊 جا داره بگم مادرم=زندگیم♥️
والا درصدشو باید خود شعبه مشخصات و بزنه سیستم طبق سابقه کار و میزان درآمد و...تعیین میکنه ببین چرا ...

یعنی باید بریم تامین اجتماعی تو سایت بزنه و بگه؟؟؟؟

اونوقت این یکی که شما میگید بیمه و دفترچه داره؟

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره