2777
2789
عنوان

چادر پوشیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 113 پست
 زنهایی که اندامهای زنانگیشون زیر هر لباسی واقعا دست خودشونم نیست پیداست این قشر نیاز هست که حت ...

من پایین تنه بزرگی دارم مانتو میپوشم و اگر مردی حرف چرت بزنه شلوارشو میکشم سرش و تو خیابون رسواش میکنم 

کلا چادریم و عاشق چادر با دل فکر خودم انتخابش کردم....اما چون یمقدار باس ن بزرگی دارم همیشه جاده یا جلابیب با قواره بیشتر میپوشم تا کمتر تو دید باشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنهایی که اندامهای زنانگیشون زیر هر لباسی واقعا دست خودشونم نیست پیداست این قشر نیاز هست که حت ...

چشم سلطان😉

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

اگر قصد پوشیدن چادر رو داری جده بهترین گزینست

هم مده هم کلی مدلای قشنگ داره

ولی پارچه ای که انتخاب میکنی بدن نما نباشه و سبک باشه من یکی از چادرام جنسش لیال هست واقعا خوبه😍

عشق‌خوب‌است‌اگریارخدایی‌باشد:)✨                                   👩‍❤️‍👨💍

میشه بپرسم چه حتمای وجود داره عزیزم؟

چرا به عقاید و انتخابای بقیه احترام نمیزارید؟

مردی ک نخواد ایمانش بلرزه به بدن نامحرم نگاه نمیندازه نگران نباش اون ایمانی ک تو خطر میوفته ایمان واقعی نیست

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4

مسلما ومشخصا و ضرورتا 

اندام برجسته خانم باید پوشیده باشه ...

https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403             لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه .                                  عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

مرسی از فتوای جدیدت حج اقا 

تاپیک این مدلی ممنوعه البته

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

چه همه هیکلی شدن🤭 من خودم چادر میپوشم. ولی اجباری.

با مانتو راحت ترم.

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

به نظرم چادری ها امانت دار مادری هستند که پهلویش شکست.....💔

با افتخار امانت دار مادرم 💞  

به نظرم چادر زیباترین آرایشه یک خانمه🌹

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.