یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
زنهایی که اندامهای زنانگیشون زیر هر لباسی واقعا دست خودشونم نیست پیداست این قشر نیاز هست که حتما چادر پوشیده بپوشن بعصی خانم ها با اینکه تپل هستن اما اندامشون خیلی تو دید نیست اما بعصی ها ژنتیکی اندام زنانگیشون بدن نما هست و باید حتما چادر بپوشن
بیمااااارم تو مسیحااایی بر دردم شفا بده (مولانا بقیه اللله ..😭😭😭
زنهایی که اندامهای زنانگیشون زیر هر لباسی واقعا دست خودشونم نیست پیداست این قشر نیاز هست که حت ...
عزیزم بایدی درکار نیست تو اول باید با اندامت کنار بیای اگه امکانشو داری با ورزش یا عمل به نتیجه ی دلخواه برسی نشد خودتو همینجوری قبول کنی من خودم قدم ۱۶۰ میشه هر لباسی که بپوشم چه تنگ چه گشاد بازم اندامم مشخصه بااینکه چاقم نیستم بالاتنم تو چشمه حالا بخاطر همچین دلیلی برم چادر بزارم؟اصلا دلیل نمیشه که این چادر ظاهریه چون من اومدم برای پوشوندن استفاده کردم مثل این میمونه کسی جوش بزنه از روی خجالت روش کرم پودر بزنه
لطفا افراد بی ادب و عقده ای و خشکِ مذهب ریپلی نکنن ! باتشکر کاربر تعلیق شده😒👍🏻
چادر اول برای دلیل خودت گذاشتی الان بازم بخاطر دلیل خودته یا حرف خدا؟
عزیزم من الان منظورم اینه که به نظرتون چادرپوشیدن تو این مورد خوبه یا اینکه نه هر لباسی خودمون حس خوبی بهش داریم رو بپوشیم وگرنه چادر ی حجاب برتره حجاب صرفا چادر نیست منظورم اینکه خانم هایی که بدن تو دید تری دارن از نظر شما حجابشون چادر باشه بهتره؟؟؟؟
بیمااااارم تو مسیحااایی بر دردم شفا بده (مولانا بقیه اللله ..😭😭😭