2777
2789
عنوان

چادر پوشیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 113 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنهایی که اندامهای زنانگیشون زیر هر لباسی واقعا دست خودشونم نیست پیداست این قشر نیاز هست که حتما چادر پوشیده بپوشن بعصی خانم ها با اینکه تپل هستن اما اندامشون خیلی تو دید نیست اما بعصی ها ژنتیکی اندام زنانگیشون بدن نما هست و باید حتما چادر بپوشن 

بیمااااارم تو مسیحااایی بر دردم شفا بده (مولانا بقیه اللله ..😭😭😭
ببین هیچ فرقی نداره الان فکر میکنی چادر خطای دید ایجاد میکنه ؟

با این حرفت موافقم اما خودم احساس بهتری دارم و امنیت ارامش 

زنهایی که اندامهای زنانگیشون زیر هر لباسی واقعا دست خودشونم نیست پیداست این قشر نیاز هست که حت ...

عزیزم بایدی درکار نیست تو اول باید با اندامت کنار بیای اگه امکانشو داری با ورزش یا عمل به نتیجه ی دلخواه برسی نشد خودتو همینجوری قبول کنی من خودم قدم ۱۶۰ میشه هر لباسی که بپوشم چه تنگ چه گشاد بازم اندامم مشخصه بااینکه چاقم نیستم بالاتنم تو چشمه حالا بخاطر همچین دلیلی برم چادر بزارم؟اصلا دلیل نمیشه که این چادر ظاهریه چون من اومدم برای پوشوندن استفاده کردم مثل این میمونه کسی جوش بزنه از روی خجالت روش کرم پودر بزنه

لطفا افراد بی ادب و عقده ای و خشکِ مذهب ریپلی نکنن ! باتشکر کاربر تعلیق شده😒👍🏻
با این حرفت موافقم اما خودم احساس بهتری دارم و امنیت ارامش 

چادر اول برای دلیل خودت گذاشتی الان بازم بخاطر دلیل خودته یا حرف خدا؟

چادر اول برای دلیل خودت گذاشتی الان بازم بخاطر دلیل خودته یا حرف خدا؟

عزیزم من الان منظورم اینه که به نظرتون چادرپوشیدن  تو این مورد خوبه یا  اینکه نه هر لباسی خودمون حس خوبی بهش داریم رو بپوشیم وگرنه چادر ی حجاب برتره  حجاب صرفا چادر نیست منظورم اینکه خانم هایی که بدن تو دید تری دارن از نظر شما حجابشون چادر باشه بهتره؟؟؟؟ 

من تپلم، همیشه‌ی خدا هم مانتویی بودم، هیچ وقت حرف بد نشنیدم

ماشالا بزنم به تخته چهره ی زیبایی هم  دارین تو  عکس هزار ماشالا 

عزیزم من الان منظورم اینه که به نظرتون چادرپوشیدن  تو این مورد خوبه یا  اینکه نه هر لباسی ...

نه نیست شما خودت یه لباس خییییلی گشاد بپوش بعد قسمت سینه لباس میچسبه بهش به پشتش کارندارم میخوام بگم فرقی نداره

ماشالا بزنم به تخته چهره ی زیبایی هم  دارین تو  عکس هزار ماشالا

زنده باشین، لطف دارین 🙂🌹

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

من خودم تازگیاچادری شدم واقعا قشنگه 

چادرنگین کوپ باتلخه وگیره روسری روسری رنگی بپوش عالیههه 

بیخودنیست میگن چادرپوشش برتره 

همهههه جاتومیپوشونه 

البته بعضیاهم مبتونن ازلباس ازادتر استفاده کنن کمتراندامشون پیدابشه 😍

نظرم اینه که میخای جنجال ب پاکنی،اگ کامنتم لایک خورد نینی یاروتگ میکنم

امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.
در شهر من اکثرا مانتویی هستن . موهاشونم تا حدی میزارن بیرون . تا حالا ندیدم و نشنیدم حرفی بگن بهشون ...

منظورش اینه 

اندامم خیلی تو پره 

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده…. 💔#شادمهرعقیلی