سینه مرغ آبپز .سفیده تخم مرغ .لوبیا .سوپ .سالاد سبزیجات تا میتونی بعد ورزش بخور مشکلی نداره
معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم .اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنون یعنی بعد ورزش نباید صبر کنم مثلا نیم ساعت یا یک ساعت یه همچین چیزی
بستگی داره هدف از ورزش چی باشه .اگه لاغری باشه تا ۲الی ۴ ساعت نباید چیزی بخوری
من که حرفه ای ورزش میکنم تا ۲ ساعت چیزی نمیخورم (مربی مون گفته)
بعد از ورزش باید زیاد پروتیین بخوری .ضعف عظلاتت جبران بشه .
در حین ورزش و پس از ورزش حتما حتما آب زیاد بخور
معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم .اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
نه عزیز دلم اینکه میگن تا دو سه ساعت نباید چیزی بخوری حرف مربی های بیسواده من هر مربی حرفه ای ک دیدم میگه حتما بعد ورزش یه وعده ی پروتئینی مصرف کنید این کار باعث میشه ععضبه هات نسوزه ب جاش چربی هات بسوزه و سایز بیشتری کم کنی
عه ممنون از توضیحاتت من برا لاغری مرزش میکنم تادوساعت چیزی نخورم یعنی؟ من توخونه ورزش میکنم ...
اولا تبریک میگم که تو خونه ورزش میکنی اونم دو ساعت ! خیلی ها بی اراده هستن .آفرین .
برای اینکه گرسنگی اذیتت نکنه ،قبل از ورزش چای زنجبیل دارچین بخور .سیر نگهت میداره .
بله اگه برای لاغری هست اگه بلافاصله غذا بخوری ،بدنت آماده س که همه را جذب کنه و این باعث میشه چاق بشی.
عزیزم من چندین ساله ورزش میکنم .اگه برای کاهش وزن باشی حتما باید تا یکی دو ساعت نخوری .مربی بدنساز بانوان ذوب آهن اصفهان خانم دستگردی که مدرک از کانادا داشتن این مورد را میگفتن نه بی سواد ها .سرچم بزنی تو گوگل متوجه میشی.بعد از یکی دوساعت هم باید پروتیین زیاد بخوری....
اون کاربری که گفت بیسوادها میگن ،مدرک سوادش را بهتون ارایه بده بهتره .