برای زایمان طبیعی اگر اصفهانی می تونی بری پیش خانم دکتر شهرزاد شریف زاده http://drsharifzadeh.com/واقعا دکتر خوبیه من دوستم برای زایمان طبیعی پیش ایشون رفت شمارشم 03136206093/09392447557
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عززیم به دوخت دهانه رحم میگن سر کلاژ بستگی داره بچه و جفت تو چه موقعیتی باشن من با اینکه خودم مامام بودم ولی رفتم پیش خانم دکتر لیلا سلطانی ایشون واقعا از نظز اخلاق و کا حرفه ای هستند با خیالت راحت می تونب زایمان کنی و خب باید بچت تو موقعیتی باشه که بتونب زایمان طبیعی کنی حالا من برات شماره خانم دکتر سلطانی میزارم برو پیشش خیالت راحت باشه44035436
خواهر منم پیش دکتر صدری نائینی زایمان طبیعی انجام داد....بخیه هاشم خیلی زود خوب شد و جاش معلوم نی.... قبلش کلی میترسید... ولی انقدر دکترش خوب بود که راضی شد طبیعی زایمان کنه....
دوست صمیمی من موقع بارداریش تحت نظر خانم دکتر نسرین زارع پور بودش . ایشون خیلی با اخلاق و با حوصله بودن تو کار آخرم زایمان طبیعی انجام داد دوستم خیلی ام راحت بود براش اونجوری که میگن سختی نکشید.
من آذر ان شالله زایمان اولمه به روش اپیدورال. میگن خیلی راحته امیدوارم همینطور باشه
دو ساله مبتلا به ام اس هستم... عاشق شوهر و دخترمم. مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور. با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄 به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره. دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑 خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺
عزیزم بهتره با یه دکتر مشورت کنی. بعضی از دکترها آنلاین هم مشاوره میدن من خودم پیش دکتر غزاله موسوی زاده میرم همشه چون یکم سختمه بخوام مدام برم مطب دکترها از مشاوره انلاینشون استفاده می کنم رایگانم هست به نظر من که خیلی خوبه لینکشو میزارم میتونی بپرسشی سوالاتو ازشون https://mavarateb.com/doctor/دکتر-غزاله-موسوی-زاده
من هر دو زایمانمو پیش دکتر مائده اتفاقی انجام دادم و هر دوتاشم زایمان طبیعی. بسیار تجربه خوبی بود و اصن اذیت نشدم، خانم دکتر بسیار خوش برخورد و با تجربه هستن و اصن تو هیچ کدوم از زایمانام استرس نداشتم و نترسیدم چون مطمئن بودم ازشون