2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

738 بازدید | 19 پست

سلام مامانای سرکلاژی ازتون سوال دارم خواهش میکنم جواب بدین بعدازاینکه سرکلاژتون روبازکردین چقدوقت بود کشیدتازایمان کنین؟دهانه رحمتون تومعاینه چندسانت بازبود؟زایمان طبیعی راحتی داشتین یانه؟ممنون میشم جوابموبدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرکلاژی یعنی چی؟

عززیم به دوخت دهانه رحم میگن سر کلاژ بستگی داره بچه و جفت تو چه موقعیتی باشن من با اینکه خودم مامام بودم ولی رفتم پیش خانم دکتر لیلا سلطانی ایشون واقعا از نظز اخلاق و کا حرفه ای هستند با خیالت راحت می تونب زایمان کنی و خب باید بچت تو موقعیتی باشه که بتونب زایمان طبیعی کنی حالا من برات شماره خانم دکتر سلطانی میزارم  برو پیشش خیالت راحت باشه44035436

من آذر ان شالله زایمان اولمه به روش اپیدورال.    میگن خیلی راحته امیدوارم همینطور باشه

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺

عزیزم بهتره با یه دکتر مشورت کنی. بعضی از دکترها آنلاین هم مشاوره میدن من خودم پیش دکتر غزاله موسوی زاده میرم همشه چون یکم سختمه بخوام مدام برم مطب دکترها از مشاوره انلاینشون استفاده می کنم رایگانم هست به نظر من که خیلی خوبه لینکشو میزارم میتونی بپرسشی سوالاتو ازشون
https://mavarateb.com/doctor/دکتر-غزاله-موسوی-زاده

عزیزم منم قبل زایمان خیلی نگران اینا بودم

ولی دوران بارداری منطم با خانم دکتر صادقی مشکلاتمو میگفتم تا اینکه خداروشکر زایمان خیلی خوبی رو پشت سر گذاشتم الانم ۳ ماهه پسرم تو بغلمه

شماره تماسشونو برات میذارم

02166933869 خانم دکتر لاله صادقی

عزیزم اگر میخوای زایمان طبیعی انجام بدی با خانم دکتر غزاله موسوی زاده انجام بده، اصلا دردی احساس نکردم، عوارضم نداشتم، سوالات انلاینتو از لینک زیر میتونی ازشون بپرسی https://mavarateb.com/doctor/دکتر-غزاله-موسوی-زاده/reservation/online

من هر دو زایمانمو پیش دکتر مائده اتفاقی انجام دادم و هر دوتاشم زایمان طبیعی. بسیار تجربه خوبی بود و اصن اذیت نشدم، خانم دکتر بسیار خوش برخورد و با تجربه هستن و اصن تو هیچ کدوم از زایمانام استرس نداشتم و نترسیدم چون مطمئن بودم ازشون