منم سوپام عالی میشه چه سفید چه با رب یا گوجه ولی این مدلی تا حالا تست نکردم... سیو کردم
سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله
سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله
وووووی از دیشب همه این سوالو میپرسن ازم بچه ها راستش شوهرم میگه از این حرفها تو نت نزن دیشبم دعوام کرد بیخیال چیز خاصی نیست تقریبا همونیه که خودتونم میدونید
محبت را از ابشار بیاموز که خود سقوط کرد اما.... حالا چرا شو نمیدونم تو فقط بیاموز کاریت نباشه...😐
ساحل جونم من همه مواد رو چشمی میریزم سخنه برام با اندازه بگم اما جو پخته شده به اندازه یک و نیم بیوان باشه خوبه رشته هم باید مقداری بریزی که نه زیاد شل باشه سوپت نه اینکه انقدر بریزی که همش رشته باشه فکر کنم یه فنجون خوبه بازم میگم اندازه ها رو اینطوری دقیق نمیتونم بگم
محبت را از ابشار بیاموز که خود سقوط کرد اما.... حالا چرا شو نمیدونم تو فقط بیاموز کاریت نباشه...😐