2777
2789
عنوان

به نظرتون عروسیم بمونه اسفند؟

277 بازدید | 29 پست

عروسی من مرداد بود اما با این وضعیت نمیشه جشن گرفت اول تصمیممون این شد همینطوری بریم الان همسرم میگه میخوای بمونیم قبل عید دو سال و نیمم هست عقدیم چیکار کنیم به نظرتون؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمون ایشالا ک بتونی عروسی بگیری

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

پیشنهاد میدم یه جشن کوچولو با رعایت موارد بهداشتی در کنار خانواده هاتون فقط بگیرین

بعدشم آتلیه عکس بندازین و برین سر خونه و زندگیتون 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

من خودم اگر بودم حوصلم نمی‌کشید من کلا یکسال عقد بودم شوهرم چهارماه میخواست بندازه عقب نذاشتم گفتم زودتر جمع و جور کنیم بریم سر زندگیمون بنظرم آدم عقد کرده بلاتکلیفی بازم خوددانی

اللهم صَل علي محمد وآل محمد

به نظر من الان واقعا عروسی ن ب عروس داماد ن به مهمونا خوش نمیگذره همش با استرس و ترسه و این ک هرکس خدایی نکرده مبتلا شه بعد عروسی میخواد بگه از عروسی شما گرفتیم 

اگ شرایطتتون جوره برید سر خونه زندگیتون بعد بهتر شدن شرایط انشاالله عروسی بگیرید اگر میتونید صبر کنید منم عروسیم مرداد بود کنسل کردم 

به امید روزی که دوباره جشن ها و شادی ها برپا بشه و همه از ته دل بخندن🥰

گلم برید سر زندگیتون چون معلوم نیست این وضعیت تا کی ادامه داره،البته حالا که مراسم نمیگیرید شما هم برای جهیزیه رو خودتون فشار نیارید.

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
من بودم الان میرفتم بدون عروسی سال دیگه سالگرد میگرفتم

بعضیا کادو جمع میکنن تو عروسیاشون 

نمشه سالگرد بگیرن

مگراینکه ازکادوهاصرف نظر کنن

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...