2777
2789

سانسوریه نصفشم دعواس

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازع موقع ناهار وقتش ازاد شد داریم صحبت میکنیم😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اخریش همین الان بود که بهش گفتم شوهرزشت خودمی تادرستت کنم جون به لب میشم😂😂زشت نیس ها ازبس دوسش دارم میگم زشت

بعداز هرسختی اسانی هست امیدوارم سختیای همه تموم شه و اسانی بیاد خدا وعده داده😍😍برای تموم شدن سختیای خودتون و خودم صلووووووووات😋😋
خداروشکر 😂

البتع صب زنگ زد داروهامو بخورم گرفتم خوابیدم😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اخریش همین الان بود که بهش گفتم شوهرزشت خودمی تادرستت کنم جون به لب میشم😂😂زشت نیس ها ازبس دوسش دار ...

مثل من 😂من یا می گم دماغ گنده یا زشت 

امروز عاقل باش، تا فردا گلايه نكنی!🤍  

من با سیستم میام سخته اسکرین بگیرم و بذارم   

متنی بخوام بگم زدم کی میای ؟ سرراه از محمداقا بپرس کی جای من پارک کرده بود دیروز 

مال دیروز عصره

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4