2777
2789
عنوان

واییی خدایااا😭😭😭😭😭😭😔😔😔

483 بازدید | 23 پست

💥💥💥فوری

جنایتی هولناک در بروجرد

سر بریده شده دختر 5 ساله درب منزل پدر

ساعتی پیش جنایتی هولناک در محله ابراهیم آباد بروجرد به وقوع پیوست و طی آن سر بریده شده دختر 5 ساله و پیکر بی جان آن در یک گونی پیچیده شده در پلاستیک سیاه رنگ زباله درب منزل پدری این کودک کشف شد.

شاهدان عینی می‌گویند ساعت 11 امروز مادر دختر بچه 5 ساله از مفقود شدن دختر خود خبر داده و به دنبال او می گشته که حوالی ساعت 6 و 30 دقیقه عصر امروز پیکر خون آلود این کودک سر کوچه آنها روبروی منزل مسکونی شان کشف می‌شود.

شاهدان محلی می‌گویند پیکر این دختر بچه کاملا قطعه قطعه و سلاخی شده است.

پلیس در محل حضور یافته و مشغول تحقیق و تفحص برای یافتن علت ماجراست./رصد نیوز بروجرد

@ishtar_news

میشه برای پرستارشدنم یه صلوات ازه ته دل بفرستین❤😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاخدا حالم بد شد

محله یکی از نزدیکانمون

اگه از پستم خوشت اومد.اگه دوستداشتی⁦☝️⁩یدونه صلوات لطفا😚مشکل خانوادگیمون حل شه🥺.                                                                                                                    میگم اگه من بیشتر از یکماه نیومدم سایت بدونید 100٪ مُردم🤭 برام فاتحه بفرستین😁🥰

اونوقت تو اخبار میگن در آمریکا یک نفر تیر اندازی کرد... وای خدا... وای چقدر مردم آمریکا عوضین😐😐😐😐😐

با چراغی همه جا گشتم و گشتم در شهر....هیچکس، هیچکس اینجا به تو مانند نشد.... هر کسی در دل من جای خودش را دارد....جانشین تو در این سینه خداوند نشد⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩