2777
2789
عنوان

کسی هست ب نوزاد عسل داده باشه

3717 بازدید | 39 پست

سلام دوستان

میدونستم عسل ضرر داره ولی میوه میکس کرده بودم توش ی قاشق عسل ریختم

همسرم کمتر از نصف قاشقشو داده ب نینی ۵ماهم

لطفا اگ کسی تجربشو داره کمک کنه دارم از استرس میمیرم نکنه اتفاقی بیفته واسه بچم.

چیکار کنم الان

کسی بوده بده وچیزیش نشه؟

چبزی نمیشه عزیزم ولی دیگه تکرار نشه تابعدازیکسال

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عسل معمولا نباید داد ولی میدید حتما پاستوریزه باشه الان دادی دیگه نده نگران نباش

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
نه عزیزم هیچ اتفاقی نمیفته خیالت راحت دکتر طب سنتی با تجربه اینو بهم گفت

مطمئنی؟اعصابم ریخته ب هم از وقتی خوندم نوشته بود حتی خیلی کمش هم ایجاد مسمومیت بوتولیسم و فلج میکنه

انشالله چیزی نمیشه عسل خیلی کرمو قویه برا همین نباید تا یسال بدی ولی بعد یسال مشکلی نداره دیگه بش نده عسل چی بود بومی بود یا پرورشی یا کارخونه ای اگه کارخونست مهم نیست همش شکرو اسانسه اگه پرورشی بازم زیاد اشکال نداره ولی بومی خطر ناکه مواظبش باش حواست بش باشه

جاوید عشق مامان
چیکار کنم از بس ک هی میگنبهش چیز بده دندون دراورده.میدونی ک همه دکترن خداروشکر از بس غر میزنن

عزیزم از اول ۵ماهگی مشکلی نداره به بچه چیزی داد در حد مزه کردن ولی همچنان غذای اصلیش شیره هر چیزی کم در حد مزه بده بهش

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋