2777
2789
عنوان

نتردام:من عاشق موزیکم 😍😍شما چطور؟

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 20 پست
منم به صورت عادی گوش نمیدم خیلی جالبه موسیقیبه صورت عادی دوست ندارم ولی خب بنا به دلایلی باهاش درگیر ...

میدونی فکر کنم بخاطر اینه ک ی دوره ایی از زندگیم با اهنگا خیلی خاطره داشتم بخاطر همون بعدها زده شدم...

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
میدونی فکر کنم بخاطر اینه ک ی دوره ایی از زندگیم با اهنگا خیلی خاطره داشتم بخاطر همون بعدها زده شدم. ...

از اهنگی که خاطره رو یاداوری کنه خوشم نمیاد برا همینم گوششون نمیدم 😝

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه جا خوندم که خدا برای اینکه روح و تو‌کالبد بفرسته از موسیقی استفاده کرده شاید برای همینه موسیقی ر ...

دقیقا برنامه زندگی پس از زندگی هم ی نفرو آورده بودن میگفت اعمال خوبم ی موسیقی دلنشین داشتن اون دنیا ....خیلی موسیقی دوست دارم .میخواستم برم ی ساز خودم یاد بگیرم ک کرونا نذاشت دیگه

دقیقا برنامه زندگی پس از زندگی هم ی نفرو آورده بودن میگفت اعمال خوبم ی موسیقی دلنشین داشتن اون دنیا ...

ایشالا بعد کرونا برو

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
انشاالله اگه خدا عمری بده  همش میگم نکنه بمیرم در اثر کرونا امسال .خودمو حبس کردم خونه .فعلا ف ...

عزیزم خدا برا بنده هاش خیر میخواد قطعا به خواستت میرسی همه اینها مثل یه خواب تموم میشه