2789

سلام،نتونستم وقت دکتر بگیرم برای یه دکتر خوب نازایی. تو این شرایط کرونایی اکثرشون جدید نمی پذیرن و بعضیا فقط باردار میخوان. منم فقط یه ازمایش میخواستم که دادم دکتر درمانگاه بنویسه تا بعد..

خانم دکتر درمانگاه هم بلد نبود و من لیست ازمایشای مربوط رو بهش دادم و یکی نوشت و ده تا ننوشت.. حالا اوونایی که واردن، بیام بگن کامله یا نه. ممنوووووون

اونایی که واردن لایک بفرمایید تا قفل تا پیک رو باز کنم، و اگر کسی نمیدونه لایک نکنه لطفا تا بتونم تاپیک رو پاک کنم. بازم مممنوووووون

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

بیا تاپیک از سقط مکرر پیگیری تا درمان  اونجا بچهه ها جوابت رو میدن

لینکشو میفرستی؟ پیدا نمی کنم

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم اونجا سوالت رو بزار هر کی انلاین شه ج میده بچه ها همه سقط مکرر هستن ...چند ساله تاپیک بازه

اره دیدم.. تاپیکشو گم کردم

https://ninisite.co/discussion/topic/1218575/از-سقط-مکرر-پیگیری-تا-درمان

مررررسی