2777
2789
عنوان

مجرب حاجتروایی 🌸🌸

108 بازدید | 7 پست

سلام 

ختم ۱۳۳۰۰۰ “یا کاشِف الکَربْ عن وَجه الحسینْ اَکشِف کربی بحقِ اخیکَ الحسین علیه السلام” 

من خودم با توسل به حضرت عباس حاجت محالمو گرفتم ، با این ذکر و با نماز حضرت عباس.

الان هم ختم گذاشتم هممون حاجتمونو بگیریم و به خواستمون برسیم 

اعلام کنید چندتا ذکر میگید ، (محدودیت زمانی نداره.)

انشاالله بحق ابوالفضل العباس همگی حاجت روا بشید.  

میشه یه حاجت رواییم صلوات بفرستید؟ ممنون 🌸 
همین ذکر‌رو ؟ من ۱۱۴ تا میکم ایشالا حاجت روا بشیم این ذکر چه منبعی داره عزیزم‌برای کجاست؟

حاجت روا بشی عزیزم 🌸 بله همین ذکر. ذکر برای حوائج از حضرت عباس هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشو خودت گفتی؟

خب عریزم ب نظرت بهتر نیست ب جاش صلوات بفرستین ۱۳۳ هزارتا و هدیه ب حضرت عباس بکنین اینجا باهاشحرف میزنی ولی صلوات خودش ی ثوابه گفتنش هم ی ثوابع دیگه 

اون با هر بار صلوات خودش میدونه بهشمتویل میشین

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

همشو خودت گفتی؟ خب عریزم ب نظرت بهتر نیست ب جاش صلوات بفرستین ۱۳۳ هزارتا و هدیه ب حضرت عباس بکنین ا ...

بله اینم حرف درست و متینیه