2777
2789

سلام خانم ها تو جلسه اول چی باید پرسید ؟؟ چی باید گفت چیا نباید گفت لطفاا راهنماییم کنین😢

لطفا لایک نکنین مرسی💝

یعنی راجع به هر چیزی حرف بزنی و قول بگیری برعکس میشه😅

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جلسه اول اشنایی مختصر

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
وای من یه لیست گذاشته بودم جلوم اونم جلو خودشو میگرفت که نخنده!

ولی من هیییچی نمیدونم اصلا اینقدر استرس میگیرم نمیتونم نگاه کنم طرفو یا حرف بزنم 

چی بپرسم تروخدا کمک کنین امشب طرف میاد من اصلا نمیدونم چی باید بگیم

لطفا لایک نکنین مرسی💝

جلسه اول نه ولی جلسه هذیآخر در مورد بچهدا شدن و نشدن و بچه از پرورشگاه و راههای مختلف بارداری با ای وی اف و اینا مهمه

جلسه اول در مورد استقلال مالی و تصمیم گیری و محل زندگی و شغل زن و ادامه تحصیل و.... 

کاش میشد همه حرف ها را زد. بعد مُرد....

از اول خودتو بدبین و شکاک جلوه نده که قبلا رابطه داشتی و دوست نذاری تو فلان شبکه مجازی باشه

اول در مورد خودتون و خانواده و فرهنگ و اداب و رسوم صحبت کنید 

دوست دارم مامان بشم🥺❤میشه دعام کنی🌙خداجــونم شڪــرت تو بهتـــرین رفــــق منـے🌱🌿🌎با من بی ادبی حرف نزنید🤗منو تگ کنید تو تپیکای خوب و انرژی +  دیگه وارد تاپیڪ خیانت و مادر شوهری نمیشم...اگه دیدید هستم تذڪر بدین حتما😘 برای حاجات دلم یدونه صلوات میفرستید؟؟؟من تا پایان تیکر یه خانوم فعال 👮‍♀️پرانرژی💃 جذاب 👸و خوش اخلاق و آروم خواهم شد😘🤩باردارنیستم ولی آرزو  دارم یه مامان جذاب و آروم و با حوصله باشم🥰😇متاهل و متعهد عاشق♥️این دو جمله تو ذهنتون باشه همیشه✔1️⃣صلاح مملکت خویش خسروان دانند2️⃣کم گوی و گزیده گوی چون دُر.......تا جملات زیبای بعدی بدرود

سلام عزیزم

ببین اولویتها چیه و چیا برات مهمه

مثلا

اینکه از اخلاقش و حساسیت‌هاش بپرسی و متقابلا رفتارهای خودتم بگی

توقعاتت رو بگی

و اینکه تو ی جلسه ب نتیجه که نمیشه رسید

چند باری هم بیرون برید و ادامه صحبت‌ها اونجا خواسته ها و توقعات بیشتر رو که اولویت کمتر دارن بذار جلسات بعدی

مهم ها رو اول بگو

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست