2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم حال توروخریدارم✋

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️

منــــم 

ی کلبه وسط ی جنگلی همه چی امن و امان

خودت باشیو خودت 

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

منم میخوام همچین جایی رو😕😕😕😕😟

یه مدت نیستم دوریم و تحمل کنید تا برمیگردم😃🖐زندگیم اونجایی خیلی دلم واسه خودم سوخت که رفتم پیتزا پنج تومنی خریدم طرف گفت نوشابه هم بیارم؟چون پول نداشتم گفتم نه نوشابه واسم خوب نیست بعد طرف گفت نوشابه اش رایگانه.                        با هرگازی که به پیتزا میزدم یه قطره اشک از گوشه چشمم می ریخت پایین

منم دلم میخواد حدود 10 سال خودم و شوهرمو و دخترم بریم یجایی که جز خودمون و آدم های غریب اطرافمون کسی نباشه 

1400 سال من هست 💃💃💃آینه جادویی منو به گذشته ببر🏄‍♀️🏄‍♀️🏄‍♀️ وای چه روز خوبی با هیچ کس جز خودم درد دل نمیکنم، با هیچ کس جز خودم دوست نیستم ، واسه هیچ کس دل نمیسوزونم و واسه هیچ کس جز خودم کار پیدا نمیکنم، فقط خودمو میبینم و بس، زخم هایی عمیقی که بخاطر خیر خواهی بر روی قلبم موندن ندارم و تا  الان خیلی پیشرفت کردم انرژی واسه دیگران نمی‌ذارم  واسه خودم میزارم  🤔🤔🤔 آینه منو برگردونم به حالم  سال 1400 شد و منو دیگه هیچ کس نمیتونه غمگین کنه، من با همه دوستم اما به هیچ کس اعتماد نمیکنم و هر کسی مسئول حل مشکلات خودش هست به من مربوط نیست، و مشکلات منم به هیچ کس مربوط نیست هر وقت دلم میگیره جلوی آینه وایسادم و باهاش درد دل کردم با رژ لبم نوشتم و بعدشم پاکیدم 😂😂😂 چقدر حالم خوشه 1400 سال من هست دورم خلوت از آدم‌های بی ارزشی هست که انرژی مثبت را ازم  میگرفتن 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃