2777
2789
عنوان

اونایی که کرونا گرفتن ببایید

367 بازدید | 33 پست

سلام خسته نباشید من یه چند وقت پیش شوهرم بدن درد و سرفه داشت رفت دکتر ولی کرونا نبود بعد از یک هفتش من گلوم یجوری شده انگار خشکه اب دهنمو قورت میدم تو گوشم صدا میده و سرفه میکنم ن زیاد ولی انگار باد بپیچه تو گلوی ادم اونجوری یعنی کروناااس؟ 

سلام. شوهرتون از کجا فهمیدن کرونا نگرفته؟آخه خاله من دو سه بار بردنش دکتر گفتن کرونا نیست درحالیکه کرونا داشت اینقدرحالش بد شد تا بردنش بیمارستان بستری شد

دوستان مهربونم میشه برا عاقبت بخیری فرزندم دعا کنید و صلوات بفرستید. منم برا بچه های شما دعا میکنم عاقبت بخیر بشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتاخاله دیگه ام یکیشون بدون علامت گرفته بود.یکیشون با تب و درد گلو و گوش 

دوستان مهربونم میشه برا عاقبت بخیری فرزندم دعا کنید و صلوات بفرستید. منم برا بچه های شما دعا میکنم عاقبت بخیر بشن

ببین من از سه شنبه ک از خواب پاشدم این علائم داشتم امروزم کلا بویاییم رفت

ی داغیه ریز داشتم،گر میگیرم انگار.. بینیم آبریزش داره یکم و میسوزه.. زیرچشمام گود رفت خیلی تیره شد.. بدن دردم ی کوچولو دارم..

اقوام شوهر منم گلو درد و سرفه رفت دکتر کلی دارو چرک خشک کن و پنی سیلین

بعد دو روز حالش بد تر شد و بستری شد و ریه ش کامل سفید شده بود....

ففط تست میگ کرونا هست یا ن

ولی نشونش تب هم هست

کرونا یک جوری شده هزار چهره هرکی یک مدل میگیره و علائم فرق داره فقط خدا بمون رحم کنه