سلام خسته نباشید من یه چند وقت پیش شوهرم بدن درد و سرفه داشت رفت دکتر ولی کرونا نبود بعد از یک هفتش من گلوم یجوری شده انگار خشکه اب دهنمو قورت میدم تو گوشم صدا میده و سرفه میکنم ن زیاد ولی انگار باد بپیچه تو گلوی ادم اونجوری یعنی کروناااس؟
وای خدایااااا بااین اوصافدپاییزو چکار کنیم که با انفولانزا همزمان میشه😭😭😭😭
دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔
آز خون تعیین کننده نیست....تنها راه اطمینان کیت هست که از مخاط گرفته میشه...اگر علائم ساده هم دارین مراقبه خودتون باشید...اصولا علائم شدید نگران کننده هستن..که حتما باید عکس از ریه بگیرین...اگر ریه درگیر نشده باشه...بدنتون میتونه مقاومت کنه...پس قرنطینه و استراحت و تسکین علائم بهترین کاره...
یکی از همکارای شوهرمم همینطور😔در عرض دو ساعت هاااااا دردش) میگیره تا زنگ میزنن اورژانس بیاد تموم میکنه دکتر میگه سکته مغزی کرده کرونا زده به مغزش
دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔
اشتباه کردی عزیزم...بیشتر مشکلات از همین نرفتن هاست...چون عفونت ریه شوخی بردار نیست...حتما شده...یکبار برو دکتر...البته ممکنه از قبل بهت آنتی بیوتیک داده باشن...چون الان برای پیش گیری تجویز میکنن...اگه خوردی زیاد نگران نباش...و برو برای چک آپ و اطمینان...ولی اگه نخوردی حتما پیگیر باش...