2777
2789

سلام دوستان گل

من مجردم و یه شکست تو نامزدی داشتم و بهم زدم

ضربه بدی از شوهر خواهرم خوردم این روزا خیلی ناراحتم جوری که هر روز ارزو مرگ برا خودم میکنم،دامادمون باعت شد وسایلای نامزد قبلیم رو زود تر پس بدم و میگفت که چن نفر میخان بیان خاستگاری و سر جریانت با نامزد قبلیت نمیان و منم وسایلارو دادم ،بعد گفت که  پسر فامیلمون منو میخاد منم یکسال منطر موندم و خاستگارام رو رد کردم اون بیاد (اخه خیلی چیزای مثبت داشت که جز ملاک های من بود )اما بعد از یکسال و نیم متوجه شدم شوهر خواهرم گولم زده صرفا بخاطر اینکه زودتر نامزدیمو بهم بزنم البته از نامزد اولمم خوشش نمی اومد،من خیلی حالا ناراحتم نمیدونم کارشو تلافی کنم از یه طرفم دلم برا خودم میسوزه که یسال منتظر بودم اون بیاد یه جورایی دروع میگفت  درمورد پسره ادم باور میکرد جای من بودین چیکار میکردین

منکه بعد ۵سال عاشقی با دعا و نذر نیاز ک منتظر بودیم الان نامزدیم عید غدیر تاریخ عقده ولی دارم نابود میشم خانوادش میخان مث عهد قاجار تو همه کارا دخالت کنن و روانیم کردن خودشم ک عصبی و دهن بین و دیر باوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منکه بعد ۵سال عاشقی با دعا و نذر نیاز ک منتظر بودیم الان نامزدیم عید غدیر تاریخ عقده ولی دارم نابود ...

ایشاله که خوشیخت بشین ،ولی سعی کن شوهرتو تو دستت بگیری بعدا برات بد میشه ،دوستم شوهرش به حرف مامانشه خیلی ازیت میشه تو زندگی 

ایشاله که خوشیخت بشین ،ولی سعی کن شوهرتو تو دستت بگیری بعدا برات بد میشه ،دوستم شوهرش به حرف مامانشه ...

خب این یجوره هرچی من میگم مثلا بحثمون میشه میره ب خواهراش میگه مادرم نداره خواهر مجرد ۳۵ ساله شده همه کاره و ب همه چی حرف میزنه میگه باید واسه همه چی بابام تصمیم بگیره حتی لباس عقد محضریت باید از خونه بابات لباس بپوشی بیای ما هیچی نمیخریم

خب این یجوره هرچی من میگم مثلا بحثمون میشه میره ب خواهراش میگه مادرم نداره خواهر مجرد ۳۵ ساله شده هم ...

پس  خسیس هم هست،عاقل باش و نزار کسی دخالت کنه تو زندگیتون ،زن داداشای من حتی نمیزارن نطر بدیم البته داداشم خودش تعادل ایجاد میکنه ،