2777
2789
عنوان

همونیم که پدرشوهرم چن مدت پیش زده بود تو گوشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1377 بازدید | 113 پست
حرفاتون صحیحه ابجی  اما طرز رفتارش ادمو میسوزونه  شوهرم ۶تاخاهر برادرداره بخدا همشون ماه ...

مادرشوهر من برا همه چای تعارف میکنه جز من ‌

از این بدتره؟ برا همه میوه تعارف میکنه جز من.

از این بدتر؟

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهر من برا همه چای تعارف میکنه جز من ‌ از این بدتره؟ برا همه میوه تعارف میکنه جز من. از این ب ...

مادرشوهر من کلا تکون نمیخوره

میگه نرگس چای بزار غذا درست کن میوه بیار حیاطو بشور

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

افرین 

ولی خداشاهده انقد استرس داشتم واس کرونا 

واس بخیه هام و واسه پسرم 

ولی با سکوتم پدرشونو در اوردم

شوهرمم ک‌دورم میگشت جلوشون . کنارم میشست و دستمو میگرفت و اینا . بیشتر حرص میخوردن

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
اگه گفت میای بریم چی یعنی برم؟  ته دلم اصلا دوس ندارم خانوادشو ببینم ولی گناه داره اون دیشب ب ...

نه عزیزم.اصلا نرو خواهشا.ببین تو بابات تا حالا دست روت بلند نکرده بعد پدر سوهرت چنین اجازه ای بهت داده.اصلا نرو.ولی اگه دیدی داره دعواتون میشه به شوهرت بگو بابات اول بیاد معذرت خواهی بعد من میام.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

[QUOTE=145375081]نخوندم. ولی جدی چکار میکنید ک از همه کتک میخورید؟ من تا حالا شوهرم بهم چپ نگاه نکرده .. کتک از پد ...[/QUO

شما که حوصله خوندن نداری نیا تو تاپیک

بعدشم حداقل بفهم که هر جایی نباید هر حرفی رو زد😑😑

اگه گفت میای بریم چی یعنی برم؟  ته دلم اصلا دوس ندارم خانوادشو ببینم ولی گناه داره اون دیشب ب ...

اگه گفت بریم بری ارزش خودتو بیشتر کردی

ما به دنیا اومدیم ولی دنیا به ما نیومده  

اگه شوهرت چیزی نگفت توام به روش نیار نرو اگرم گفت بعد اماده شدنت بگو نمیدونم چرا ولی خیلی دل اشوبم همش یاد لحظه ای سیلی خوردنه میفتم شاید گفت نریم

خدا جونم بالاترین و بزرگترین چیزای دنیارو ازت میخوام میدونم که میدی ارامش و تن سالم برای همه بعد خودمو عزیزای دلم
مادرشوهر من کلا تکون نمیخوره میگه نرگس چای بزار غذا درست کن میوه بیار حیاطو بشور 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ب شما؟ والا ب من جرئت نداره بگه نمک دونو بده

خیلی سنگینم باهاش😐

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️

عزیزم کار خوبی کردی که ناز شوهرت رو کشیدی تا بیاد و باهم آشتیشون دادی میدونم موقع قهر چقدر حس بدی داشتی به نظرم همونطور که شوهرت به تو احترام گذاشت و اومد توهم احترام بزار بهش و برو 

اونایی هم که میگن وا چرا اینقدر اصرار کردی مگه مهمه رو ولش کن اینجا حرف زیاده موقع عمل خودشون صد برابر ناز کش شوهر میشن

امروز مادرم نگاهی بهم کرد گفت خداهرکیو دوست داره بهش دختر میده اون لحظه که این همه بهم افتخارکرد انگار تموم دنیاروبهم دادن خدایا برام حفظش کن 
[QUOTE=145375081]نخوندم. ولی جدی چکار میکنید ک از همه کتک میخورید؟ من تا حالا شوهرم بهم چپ نگاه نکرد ...

فعلا ک استارتر خیلی از حرفام راضیه.

شمااگ مشکل داری خدا مشکلتو حل کنه

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️