2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افسونگر

مادرم فوت کرد میشه براش  فاتحه یا صلوات بفرستین🤍 لباس ها جنسیت ندارن انقد همچیو مردونه زنونه نکنین/ارایش و دامن مختص زنا نیست/ استایل اسپورتو موی کوتاه مختص به مردا نیست / یه مرد میتونه به رنگ صورتی علاقه داشته باشه و یه زن میتونه به تعمیر وسایل علاقه داشته باشه. لطفا عقایدتونو درست کنید یا حداقل به دیگران توهین نکنید.
خارجی میخونم بگم؟ 

اگ خوبه اره

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟

اینا که تو اپ  و اینجور چیزا وجود داره معمولا رمانای تینیجر پسند و آبکین ولی طاقچه امانتی خوبی داره

صد سال تنهایی

عشق سالهای وبا

من پیش از تو

جز از کل

بادبکباز

کوری

مردی به نام اوه

سی پاره منم ترک چله کن....
اینا که تو اپ  و اینجور چیزا وجود داره معمولا رمانای تینیجر پسند و آبکین ولی طاقچه امانتی خوبی ...

من از صدسال تنهایی اصن سردرنیوردم

خیلی نامانوس بود

کتاب خون هم هستم ها

ولی نمیدونم چرا نمیفهمیدمش

شما دوست داشتین؟

«نماز»  مثل نهری جاریست که هرگاه جاری میشود، گناهان را میشوید و از بین میبرد.  پیامبر رحمت(ص)