2777
2789
عنوان

بازار بورس

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 173 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این واسم توضیح بد استارتر

شما حدود ۹۰۰ و خورده ای هزار تومان از سهم ( فکر کنم تجارت هستس🤭😆😆)دارین 

ک قیمت پایانی ان ۳۶۶ تومان و اخرین معامله ۳۷۲ تومان است احتمالا امروز ۲۶۰۰ سهم از صف خرید بانک تجارت خرید کردین

شما حدود ۹۰۰ و خورده ای هزار تومان از سهم ( فکر کنم تجارت هستس🤭😆😆)دارین  ک قیمت پایانی ان ۳ ...

اره عزیزم تجارت

واس اولین بار سهام خریدم

بنظرت خوبه سهامش

با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee
بله

۱۷ تومن ضرر کرد؟

دوست عزیز من سواد بورسی ندارم

میخوام این ی تومن بذارم ی سال سرجاش بمونه

اشتباهه؟

با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee
۱۷ تومن ضرر کرد؟ دوست عزیز من سواد بورسی ندارم میخوام این ی تومن بذارم ی سال سرجاش بمونه اشتباهه؟

خیر خیلی عالیه حتما نگه دار

این مبلغ هم ۱/5درصدش برا کارگزاری هست که کسر میشه

تو این ده تومن ....

دارای دوم  زمان عرصه اش اوایل مرداد هستش ولی هنوز مشخص نشده گروه پالایشی عرضه شود یا خودرویی عوض کردنش با پالایشی خوبه اما خودرویی توصیه نمیکنم