2777
2789

کدوم شهرن ایشون؟

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام  من تو اينستا خيلي تبليغشون  رو ديدم  ولي بهم خيلي دور هستند نرفتم پيششون  ...

فالوشون کردم، ولی دوست دارم اونایی که تجربه شو دارن ببینم نظرشون چی بوده، البته تو همین نی نی سایت اکثرا ازش خوب گفتن

فالوشون کردم، ولی دوست دارم اونایی که تجربه شو دارن ببینم نظرشون چی بوده، البته تو همین نی نی سایت ا ...

عزیزم رفتی پیش دکتر امیری؟

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
سلام گلم، بله رفتم، برای من و همسرم آزمایش و سونوگرافی و عکس رنگی نوشتن، که انجامشون دادم و چهارشنبه ...

عکس رنگی رو کی انحام دادی؟

هزینش چقدرشد؟

من امروز پیششون بودم برام نوشته

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
عکس رنگی رو کی انحام دادی؟ هزینش چقدرشد؟ من امروز پیششون بودم برام نوشته

1. پریروز انجام دادم، حدود ۳۴۰ پول وسایلش شد، ۳۷۰ هم پول عکس شد، تو همون کلینیک نیکان(مهر درمان) انجام دادم
پریروز انجام دادم، حدود ۳۴۰ پول وسایلش شد، ۳۷۰ هم پول عکس شد، تو همون کلینیک نیکان(مهر درمان) انجام ...

درد داشت؟

بی حس کردن؟

درد داشت؟ بی حس کردن؟

زیاد نه خدارو شکر، دردش مثل درد پریوده، من یک ساعت قبلش دو تا شیاف گذاشتم، قبل از انجامش هم یه آمپول هیوسین برام زد، منم خیلی استرس داشتم، ولی دردش قابل تحمله، وقتی هم که داشت انجام میداد، مرتب نفس عمیق میکشیدم، فقط شبش موقع خواب خیلی درد داشتم، هم دلم و هم کمرم، مجبور شدم شیاف بذارم، صبحش دردم کمتر شده بود، لکه بینی هم دارم هنوز، رفتم سرچ کردم نوشته بود طبیعیه، دیروز خیلی خارش داشتم که دیشب پماد زدم، الان بهترم، یادت باشه رفتی بعدش ازش بپرسی که آنتی بیوتیک میده یا نه، چون فکر کنم باید به من میداد ولی نداد

زیاد نه خدارو شکر، دردش مثل درد پریوده، من یک ساعت قبلش دو تا شیاف گذاشتم، قبل از انجامش هم یه آمپول ...

باشه مرسی عزیزم،

تومطب نیکانم اول ماما ازمایشا و سونوگرافیتو میبینه بعدمیری پیش خانوم دکتر؟

زیاد نه خدارو شکر، دردش مثل درد پریوده، من یک ساعت قبلش دو تا شیاف گذاشتم، قبل از انجامش هم یه آمپول ...

من شهریارم مطب شهریارش رفتم

اینطوربود دلم میخاس فقط خودش باشه

باشه مرسی عزیزم، تومطب نیکانم اول ماما ازمایشا و سونوگرافیتو میبینه بعدمیری پیش خانوم دکتر؟

والا هنوز با آزمایشا نرفتم پیشش، فردا وقت دارم، ولی ویزیت اول رو که رفتم، خودش و ماما با هم بودن، نسخه هامو دکتر گفت و ماما نوشت