لیسانس_به_پزشکی مدیر عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 592 عنوان بیایید گل خواستگاریم رو ببینید | مشاهده متن کامل بحث + 1885 بازدید | 92 پست بچه ها مادر و دو تا خواهرای دوست پسرم اومدن برای آشنایی ما هم فقط من بودم و مامانم و خواهرماین گل رو آوردن با شیرینی الان میذارم 1399/04/21 | 14:32 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
00mersanaaa00 عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 847 خداوكيلى چجورى دوست پسراتونو تبديل به خواستگار ميكنين؟🤔 باید خلوص نیت داشته باشی 😄😃😀😁 کاربرجدیدنیستم
girlturk عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 523 ای جان ای جان خوشبحالت کاش واس منم بشه با عشقمایشالا خوشبخت بشی R&A
mina_kl عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 859 خداوكيلى چجورى دوست پسراتونو تبديل به خواستگار ميكنين؟🤔 من ازدواج کردم با دوست پسرم واقعا زندگیمم خوبه خداروشکر عاشقتم بابا
دختررررع_مهربوووووون عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 609 ب راحتی راز موفقيتتونو به مام بگين😟💔 واست جنگيدم اما تو خواب بودى:/🔥
zhinoooos عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 222 اوه چقدر جلفههههه گل زرد چی میگههه کاربری خیلی قدیمم جان مادرت لایک نکن
ندارم109 عضویت: 1395/04/29 تعداد پست: 28669 گل من خیلی خوشگل بودگذاشتم خشک شه یروزاومدم دیدم نیس تقریبا۴/۵روزازبعدخواستگاری گفتم مامان کجاس گفت انداختم دور دیگه 😑😑👀بزرگوارباین لوس بازیااعتقادی نداشت کلا وخدایی که بشدت کافیست
faeze_98 عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 7256 راز موفقيتتونو به مام بگين😟💔 ن خو مردم ب راحتی م خودم هنو هیچ نکردم🙄
girlturk عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 523 من ازدواج کردم با دوست پسرم واقعا زندگیمم خوبه خداروشکر خدارو شکر😍 R&A
sh1276 عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 2345 من ازدواج کردم با دوست پسرم واقعا زندگیمم خوبه خداروشکر منم همینطور.. البته یکسالی که باهاش بودم کلا خانواده خبر داشتن...الان میگم کاش زودتر باهاش ازدواج میکردم
ارارت عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 3465 حالابایدعکسودوساعت لفت بدی اسی😒عکس گل هم گوگلی میشه؟😕پست اول میزاشتی خوووو 🌹میشه برای تکمیل شدن هرچه زودترخونمون وخوب شدنم وتموم شدن این دردم صلوات مهمونم کنید خداخیراخرت ودنیاروبهتون بده وهرچی ازخدامیخوایدبهتون بده 😍💓🌹 باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂خدایا جوانمرد کیه 😯چرا ازهمه جاباخبره😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیمکاش اینستاگرام نابودبشه ترامپ اخراج بشه مرگ بر آمریکا و اسرائیل و انگلیس داعش حیوونه درنده چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبااینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیاریدانتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم😂😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂😂😂
elsa_ana عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 484 گل من خیلی خوشگل بودگذاشتم خشک شه یروزاومدم دیدم نیس تقریبا۴/۵روزازبعدخواستگاری گفتم مامان کج ... 😂😂😂😂😂😂😂من خشکش کردم دارمش چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿💕