2777
2789
عنوان

ختم حاجت روایی

78 بازدید | 16 پست

سلام 

ختم ۱۳۳۰۰۰ “یا کاشِف الکَربْ عن وَجه الحسینْ اَکشِف کربی بحقِ اخیکَ الحسین علیه السلام” 

من خودم با توسل به حضرت عباس حاجت محالمو گرفتم ، با این ذکر و با نماز حضرت عباس.

الان هم ختم گذاشتم هممون حاجتمونو بگیریم و به خواستمون برسیم 

اعلام کنید چندتا ذکر میگید ، (محدودیت زمانی نداره.)

انشاالله بحق ابوالفضل العباس همگی حاجت روا بشید.  

میشه یه حاجت رواییم صلوات بفرستید؟ ممنون 🌸 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزی چند بار و تا چند روز خوندید؟ نمازش چطور؟

فک کنم در کل ۳-۴ ماه طول کشید که حاجتمو گرفتم 

در هر رکعت بعد از حمد و سوره صد مرتبه یا حیُّ یاقیُّوم بعدازسلام نماز تسبیحات حضرت زهرا : https://namnak.com/-%D8%AA%D8%B3%D8%A8%DB%8C%D8%AD%D8%A7%D8%AA-%D8%AD%D8%B6%D8%B1%D8%AA-%D8%B2%D9%87%D8%B1%D8%A7-.p14951 علیه السلام بعد از تسبیحات صد مرتبه صلوات بر حضرت ابوالفضل العباس بعد با اشاره انگشت سبابه دست راست به جانب قبله کرده وصد مرتبه میگویی السلام علیک یا ابوالفضل عباس علیه السلام بعد از آن سر به سجده گذاشته دو دست از سر بالا امده و 25 مرتبه میگویی الهی به دو دست بریده ابوالفضل العباس بعد حاجت خود را از آقا حضرت ابو الفضل بخواهید.
سه نماز نذر آقا کرده دو تا از نماز ها را ادا کرده ویکی از نماز ها را گرو نگه میداریم بعد از اجابت حاجت ادا میکنیم .این نماز هدیه آقا امام رضا : https://namnak.com/%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D8%B6%D8%A7.p34965 میباشد.

میشه یه حاجت رواییم صلوات بفرستید؟ ممنون 🌸 
نه نمازش جدا از اون ذکر هست. واسه هرکسی که دوس داره نمازشم خیلی عالیه 

نمازشو قبلا خوندم ولی حاجت نگرفتم ولی دوباره میخونم میشه شب نمازشو خوند بعد ساعت 12؟ 

به هر کس می نگرم در شکایت است در حیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟!!!