2777
2789
عنوان

یکی بیاد راجب اعتراض رو نمره ی نهایی بمن بگه؛)))بیاااا جون من

| مشاهده متن کامل بحث + 7639 بازدید | 105 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی بی کمکم کن سالانه به ده نمرسه هشت و اینا میشه برگمم هفت میگیرم قبولم؟؟؟؟؟

سلام

خیر با این اوصاف شرایط قبولی رو نداری

فقط میتونی تبصره کنی 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
 این حالت میشه تبصره زد؟؟برگه هفت ولی سالانه نه و نیم؟؟یا باید دوباره داد ازمونو؟؟؟

بستگی به بقیه نمرات شما دارد اگر همه را قبول بشوید و فقط 2 درس سالانه بالای 7 داشته باشید

آن  دو درس شرایط تبصره دارد 

اما اگر خدای نکرده بیشتر از 2 درس نهایی را تجدید بشوید، شهریور باید امتحان بدهید 

سلام خوبین....ی سوال کسی ک ی تجدید خرداد داشته باشه و شهریور پاس کنه و دانشگاه روزانه قبول شه توی ثب ...

سلام

اگر کنکور 1400 شرکت کنید در صورت قبولی تا 31 شهریور فرصت دارید که فارغ التحصیل بشوید و هیچ مشکلی ندارید برای ثبت نام 

اما اگر خدای نکرده فردی قبول بشه و تا آخر شهریور نتونه همه واحدهاش رو پاس کنه و قبول نشه

قبولی کنکورش کان لم یکن میشه و از بین میره