2777
2789
عنوان

یکی بیاد راجب اعتراض رو نمره ی نهایی بمن بگه؛)))بیاااا جون من

| مشاهده متن کامل بحث + 7639 بازدید | 105 پست

یادش بخیر پارسال ۱۰۰ درصد مطمعن بودم ریاضی میوفتم همش به مامانم میگفتم مگه معجزه بشه من نیوفتم یکی بره جای من سوالارو درست بنویسه چون وقتی اخر امتحان همون دو سه تا سوالو هم جمع زدم به زور به  8_7 رسیدم ولی بهم ۱۰ داده بودن هنوز نمیدونم چیشد چجوری شد انصافا خدا خیرش بده تصحیح کننده برگمو😂❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان همتون شدین ریاضی دان

گلم پدر توی حوزه نهایی هستش

برگه ت بستگی داره دس کی بفته ک بهت نمره بده بعضی موقع ها شاید بیشتر شد

بعضی موقع ها نمره ت کم تر میشه ربطی ب نمره مستمرت نداره

ما هیچ الهی همه تو   
الان همتون شدین ریاضی دان

جبهه نگیر لطفا میخوام راهنماییت کنم که پرسیدم میخوام بدونم اشتباه دادن یا ریاضیت ضعیفه که کم شدی چون اگه نمره ات واقعا کم باشه بعیده درست کنن. شما دخترا چرا اینقدر زود عصبانی میشین

**اللهم عجل لولیک الفرج**
کمتر از این دیگه شد هم شد دیگه😐😂😂آب ک از سر گذشت چه یه وجب چه صد وجب ولی مدیرمون خودش گف بزن درس ...

منم گفتم اعتراض بزارم درسامو ولی میترسم کمتر بشم یه وقت😂😂😂

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
منم گفتم اعتراض بزارم درسامو ولی میترسم کمتر بشم یه وقت😂😂😂

فک میکنم بستگی ب مدرست داره

مدیر ما فک کنم میخاس پول بگیره حلشون کنه چون بین حرفاش یه همچین چیزی گف😂😐

به طرز وحشیانه تری طرح کرده بودن اون سوالای کوفتیو توی این شرایط

امتحان زبان خیلی سخت بوده خیلیییی

خدایا میدونی بهش وابسته م پس مراقبش باش⁦♥️‌‌   با افتخار لرم😍 نینی مامانی توی راهه🤩ان‌شاءالله همه به حاجتشون برسن یه صلوات بفرستیم🌹
فک میکنم بستگی ب مدرست داره مدیر ما فک کنم میخاس پول بگیره حلشون کنه چون بین حرفاش یه همچین چیزی گف ...

این بحثش جداس ک با پارتی بخوان نمره بدن دیدم

ما هیچ الهی همه تو   
گلم پدر توی حوزه نهایی هستش برگه ت بستگی داره دس کی بفته ک بهت نمره بده بعضی موقع ها شاید بیشتر شد ...

مدیرمون نمیتونه پا درمیونی کنه؟ چون فک کنم میخاد شیرینی بگیره😂😐

من زبان تو برگه شدم نوزده:)))

خوشبحالت:(

سلامت و بهداشت هم سخت بود

خدایا میدونی بهش وابسته م پس مراقبش باش⁦♥️‌‌   با افتخار لرم😍 نینی مامانی توی راهه🤩ان‌شاءالله همه به حاجتشون برسن یه صلوات بفرستیم🌹