2777
2789
عنوان

چرا گلوم اینجوری شده

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 24 پست
بخاطر الودگیه؟

منکه ازخونه بیرون نرفتم

خیلی رو اعصابه 😣😣😣😣

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...

پس بیشترمون داریم شاید از فکر و خیاله 

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شايد تيروييد داري من اينحوزي بردم تيروييد داشتم عصبي ك بشي بدتر ميشه 

درمانش چیه عزیزم ؟ 

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.

..منم دقیقا همین طور بودم ..بعدش رفتم متخصص داخلی ک خیلی معروف هم هست ۳ سال پیش درست معاینه کرد و چک کرد گفت غمباده..و انگار گلوت پره و از این حرفا ...دقیقا درست میگفت..همون مدت بشدت ناراحت بودم .. ..یه بسته قرص بهم داد همون ۲ روز اول آبی بود رو آتیش....گذشت تا امسال دوباره همونو طور شدم ایندفعه  تشخیصش این بود ک اسید معدم زیاده و باید رعایت کنم یه رژیم غذایی بهم داد و دوبسته قرص عالی شدم ...خاستم بگم باید تو انتخاب دکترتون دقت کنید

..منم دقیقا همین طور بودم ..بعدش رفتم متخصص داخلی ک خیلی معروف هم هست ۳ سال پیش درست معاینه کر ...

اسم دکترتونومیگی تهرانی؟

بري دكتر ازمايش واست ميده بعد دارو ميده اون دوستمونم درست ميگه از اسيد معده هم اينجوري ميشه يه وقتاي ...

ممنون