2777
2789

دوروزپیش از تخت افتاد رو فرش چهار ماهشه یکم گریه کرد بعد ساکت شد بعد‌ هیچ علائمی نداشت تا امروز از صبح شیر بالا میاره با حالت استفراغ نمیدونم از سردیشه یا اون افتادنه

برای سلامتی فندق مامان یه صلوات میفرستی؟اخه اون معجزه خدای قشنگمه تو اوج ناامیدی

۴ ماهه چی‌میخوره که سردیش بشه؟

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا اطمینان ببرش دکتر فردا

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
۴ ماهه چی‌میخوره که سردیش بشه؟

زیر پنکه میخوابیم صبح لباساشو عوض کردم زیر پنکه از اون موقع اینطور شد حالا نمیدونم برا کدومشه

برای سلامتی فندق مامان یه صلوات میفرستی؟اخه اون معجزه خدای قشنگمه تو اوج ناامیدی

زنگ بزن ۱۱۵بپرس

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
وایییی ببرین دکتر بچه رو... خیلی ضربه به سر بچه خوردن خطر ناکه چرا اینقدر سر سر ی میگیرین... 

نگفتم ب شوهرم که افتاده 

انشاالله که شیرت سرد بوده داره بالا میاره  چون تا 24 ساعت بعد از افتادن مهمه بچه بالا نیاره ...

نه اصلا هیچ علائمی نداشت تا امروز صبح ک دوروز و نصفی گذشته بود 

نگفتم ب شوهرم که افتاده 

سلامتی بچه واجب تره یا دعوا کردن شوهرتون... چرا ازش پنهان میکنید موضوع به این مهمی رو... 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...