مامان_آینده_مائده مدیر عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 332 عنوان هاله خیلی کمرنگ بی بی چک 😐 | مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 31 پست 3روز پیش بی بی زدم بعد 15 دقیقه یه هاله که تو عکس مشخص نیس افتادامکان داره باردار باشم؟؟جرات ندارم دوباره بی بی بزارم😑 دخترم معجزه حضرت زهرا س برای سلامتیش یه صلوات مهمونم کنید ممنون🙏❣️اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم❣️ 1399/04/21 | 01:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
marziye1234 عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 11808 خدایا..... دارم سکته میکنم راست میگی گلم آره دیگ معلومه ک هالش؟ 😐😍من انقد بی بی زدم ک هاله بی بی چک و از دو کیلو متری تشخیص میدم بزن فردا پررنگ تر شد عکسشو برام بفرست دوس دارم عکس بی بی چک مثبت و مبارکه گلم😍❤️انشالله سالم بغلش کنی ❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
مامان_آینده_مائده مدیر استارتر عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 332 خانوما هرکی پستمو میبینه برام دعاکنه اگه صلاحمه بشه خیلی این ماه دلم شکسته😭😭خبرشو همینجا میدم دخترم معجزه حضرت زهرا س برای سلامتیش یه صلوات مهمونم کنید ممنون🙏❣️اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم❣️
marziye1234 عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 11808 خانوما هرکی پستمو میبینه برام دعاکنه اگه صلاحمه بشه خیلی این ماه دلم شکسته😭😭 خبرشو همینجا میدم منتظرم... ❤️مامان مائده خانوم❤️ ❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
مامان_آینده_مائده مدیر استارتر عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 332 آره دیگ معلومه ک هالش؟ 😐😍من انقد بی بی زدم ک هاله بی بی چک و از دو کیلو متری تشخیص میدم بزن فردا پ ... چشم گلم انشالله خدا نی نی شما هم براتون حفظ کنه😘😘😘 دخترم معجزه حضرت زهرا س برای سلامتیش یه صلوات مهمونم کنید ممنون🙏❣️اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم❣️
marziye1234 عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 11808 چشم گلم انشالله خدا نی نی شما هم براتون حفظ کنه😘😘😘 انشالله❤️همچنین❤️ ❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
مامان_آینده_مائده مدیر استارتر عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 332 عزیزممم انشالله بارداری به حق حسین ممنون گلم انشالله حاجت رواشی😙 دخترم معجزه حضرت زهرا س برای سلامتیش یه صلوات مهمونم کنید ممنون🙏❣️اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم❣️
مامان_آینده_مائده مدیر استارتر عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 332 آره دیگ معلومه ک هالش؟ 😐😍من انقد بی بی زدم ک هاله بی بی چک و از دو کیلو متری تشخیص میدم بزن فردا پ ... بی بی چک گذاشتم الان حتی این دفعه هاله هم ننداخت خیلی امیدوار بودم😞البته این مارکش با قبلی فرق داره ولی نمیخام الکی امیدوارشم دیگه صبر میکنم تا پری و د یشاید صلاحم نیست نمیدونم کاش از بلاتکلیفی دریام دخترم معجزه حضرت زهرا س برای سلامتیش یه صلوات مهمونم کنید ممنون🙏❣️اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم❣️
مامان_آینده_مائده مدیر استارتر عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 332 بی بی چک گذاشتم الان حتی این دفعه هاله هم ننداخت خیلی امیدوار بودم😞 البته این مارکش با قبلی فرق دا ... بعد چند ساعت که الان نگاش میکنم هاله خیلی کمرنگ انداخته😶ولی مگه نباید پررنگ تر بشه؟؟ از بی بی چک اولی که سه روز پیش زدم؟ دخترم معجزه حضرت زهرا س برای سلامتیش یه صلوات مهمونم کنید ممنون🙏❣️اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم❣️
۳baran212 عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 848 عزیزم اگه بیبی چک اولت لاوین رز بوده که کاذبهخدا لعنتشون کنه من ۳تا لاوین رز زدم به چه واضحی ولی پریود شدمشما مارک دیگه ای امتحان کن
مامان_آینده_مائده مدیر استارتر عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 332 عزیزم اگه بیبی چک اولت لاوین رز بوده که کاذبه خدا لعنتشون کنه من ۳تا لاوین رز زدم به چه واضحی ولی پ ... نه گلم یه مارک دیگستامروز صبحم مدیکور زدمولی هالش خیلی کمرنگه🙁ولی میخام لاوین بگیرم برای من همیشه درست جواب داده دخترم معجزه حضرت زهرا س برای سلامتیش یه صلوات مهمونم کنید ممنون🙏❣️اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم❣️
۳baran212 عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 848 نه گلم یه مارک دیگست امروز صبحم مدیکور زدم ولی هالش خیلی کمرنگه🙁 ولی میخام لاوین بگیرم برا ... خب چند روز صبر کن عجله نکن
مامان_آینده_مائده مدیر استارتر عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 332 عزیزم اگه بیبی چک اولت لاوین رز بوده که کاذبه خدا لعنتشون کنه من ۳تا لاوین رز زدم به چه واضحی ولی پ ... شاید باردار شدی ولی نطفه ضعیف بوده نگرفتهتاخیر و پریود شدید اگه شده باشی معمولا علامتشه دخترم معجزه حضرت زهرا س برای سلامتیش یه صلوات مهمونم کنید ممنون🙏❣️اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم❣️
۳baran212 عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 848 شاید باردار شدی ولی نطفه ضعیف بوده نگرفته تاخیر و پریود شدید اگه شده باشی معمولا علامتشه نمیدونم اخه همون موقع ازمایش دادم منفی شد و سونو هم چیزی نشون نداد.جالبه به شدت سرگیجه داشتم و بی حال بودم.همین که پریود شدم خوب شد
مامان_آینده_مائده مدیر استارتر عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 332 نمیدونم اخه همون موقع ازمایش دادم منفی شد و سونو هم چیزی نشون نداد.جالبه به شدت سرگیجه داشتم و بی حا ... حالا آزمایش که نمیدونم شاید بتا بالا نشده نمیدونمولی من یه سال پیش 3تا بی بی هاله دار شدند سرگیجه همه حالتارو هم داشتم بعد از تاخیر پری شدید شدم دیگه هاله نداشت بی بی هام تا این دوره دخترم معجزه حضرت زهرا س برای سلامتیش یه صلوات مهمونم کنید ممنون🙏❣️اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم❣️