2777
2789
عنوان

هاله خیلی کمرنگ بی بی چک 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 31 پست
خدایا.....  دارم سکته میکنم راست میگی گلم

آره دیگ معلومه ک هالش؟ 😐😍من انقد بی بی زدم ک هاله بی بی چک و از دو کیلو متری تشخیص میدم بزن فردا پررنگ تر شد عکسشو برام بفرست دوس دارم عکس بی بی چک مثبت و مبارکه گلم😍❤️انشالله سالم بغلش کنی

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️

خانوما هرکی پستمو میبینه برام دعاکنه اگه صلاحمه بشه خیلی این ماه دلم شکسته😭😭

خبرشو همینجا میدم

دخترم معجزه حضرت زهرا س برای سلامتیش یه صلوات مهمونم کنید ممنون🙏❣️اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم❣️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دیگ معلومه ک هالش؟ 😐😍من انقد بی بی زدم ک هاله بی بی چک و از دو کیلو متری تشخیص میدم بزن فردا پ ...

چشم گلم انشالله خدا نی نی شما هم براتون حفظ کنه😘😘😘

دخترم معجزه حضرت زهرا س برای سلامتیش یه صلوات مهمونم کنید ممنون🙏❣️اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم❣️

عزیزممم انشالله بارداری به حق حسین

ممنون گلم انشالله حاجت رواشی😙

آره دیگ معلومه ک هالش؟ 😐😍من انقد بی بی زدم ک هاله بی بی چک و از دو کیلو متری تشخیص میدم بزن فردا پ ...

بی بی چک گذاشتم الان حتی این دفعه هاله هم ننداخت خیلی امیدوار بودم😞

البته این مارکش با قبلی فرق داره ولی نمیخام الکی امیدوارشم دیگه صبر میکنم تا پری و د ی

شاید صلاحم نیست نمیدونم کاش از بلاتکلیفی دریام

بی بی چک گذاشتم الان حتی این دفعه هاله هم ننداخت خیلی امیدوار بودم😞 البته این مارکش با قبلی فرق دا ...

بعد چند ساعت که الان نگاش میکنم هاله خیلی کمرنگ انداخته😶

ولی مگه نباید پررنگ تر بشه؟؟ از بی بی چک اولی که سه روز پیش زدم؟ 

عزیزم اگه بیبی چک اولت لاوین رز بوده که کاذبه خدا لعنتشون کنه من ۳تا لاوین رز زدم به چه واضحی ولی پ ...

نه گلم  یه مارک دیگست

امروز صبحم مدیکور زدم

ولی هالش خیلی کمرنگه🙁

ولی میخام لاوین بگیرم برای من همیشه درست جواب داده

عزیزم اگه بیبی چک اولت لاوین رز بوده که کاذبه خدا لعنتشون کنه من ۳تا لاوین رز زدم به چه واضحی ولی پ ...

شاید باردار شدی ولی نطفه ضعیف بوده نگرفته

تاخیر و پریود شدید اگه شده باشی معمولا علامتشه

شاید باردار شدی ولی نطفه ضعیف بوده نگرفته تاخیر و پریود شدید اگه شده باشی معمولا علامتشه

نمیدونم اخه همون موقع ازمایش دادم منفی شد و سونو هم چیزی نشون نداد.جالبه به شدت سرگیجه داشتم و بی حال بودم.همین که پریود شدم خوب شد

نمیدونم اخه همون موقع ازمایش دادم منفی شد و سونو هم چیزی نشون نداد.جالبه به شدت سرگیجه داشتم و بی حا ...

حالا آزمایش که نمیدونم شاید بتا بالا نشده نمیدونم

ولی من یه سال پیش 3تا بی بی هاله دار شدند سرگیجه همه حالتارو هم داشتم بعد از تاخیر پری شدید شدم دیگه هاله نداشت بی بی هام تا این دوره