2777
2789

وقتی توی شبانه روز برای خودتون میمونه؟؟

من که شب و روز ندارم

خوابای پیر کوچیکم کوتاههه و اصلا نمیفهمم چه طور کارام و میکنم... 

راهکاری دارین یه تایمی واسه خودمون بمونه؟

الانم شوهرم خونه قرنطینه س و بچه ها انگار شدن سه تا😑

اره وقتایی ک تبلت میدم دستش تا بازی کنه ب کارام میرسم .. یا وقتی یکم مییره با باباش اتاقش بازی کنه ب کارام میرسم

والا.... با این نوناشون🤨به نی نی یار قول دادم اگه عصبانی شدم فقط تودلم فحش بدم؛ دل جونم ولی بلندگو قورت داده انگار🤭😆فازت چیه میگی مخالف نظرمی ریپلای نکن؟!🤔سلطااااان تو نظرت رو بگی، ما حرفمون رو قورت بدیم؟؟😏هرکی میگه طرز پوشش و حرف زدن و کوفت و زهر مار هرکسی به خودش مربوطه خر🐴 است...( دلم میخواد؛ به خودم مربوطه😎)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نگو تگوووو 

من گریم میگیره .

خیلی سختههههه.

من که واقعاا خسته میشم .

میخوام اگه شوهرم بزاره حداقل در ماه 3روز کارگر بکیریم بچه کوچیکم خیلی کثیفه خخخ یکسره خرابکاری میکنه . منم یکم حساس یکسره در حال تمیز کارب 

وقتی خوابه.بقیش یا میخوان غذا بخورن یا بازی کنن منم باید کنارشون باشم چون هر لحظه دعوا میکنن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

برا بچه وقت بذار و براش کتاب بخون و باهاش بازی کن 

زمانهایی رو بگو با وسایلش بازی کنه یا نقاشی اینا انجام بده شما به کارات برس .خوابش اگه نظم داشته باشه تو هم باهاش بخواب و کافیه یکساعت زودتر ازش بلند شی همه کارهاتو میرسی

برا بچه وقت بذار و براش کتاب بخون و باهاش بازی کن  زمانهایی رو بگو با وسایلش بازی کنه یا نقاشی ...

کوچیکه کارم و سخت کردخ

مثل کوالا چسبیده بهم

موقع اسپزی

موقع اشپزی با پسر بزرگم  موقع جمع و‌جور همش یا بغله یا نق میزنه

خواباشم سبک و کوتاهه

کوچیکه کارم و سخت کردخ مثل کوالا چسبیده بهم موقع اسپزی موقع اشپزی با پسر بزرگم  موقع جمع و‌ج ...

بگو با داداشش بازی کنه اگه هم خیلی کوچیکه یکم زمان باید بدی که بزرگتر بشه

منم خسته سدم 😭😭 الان یکی رو پامه یکی هم کنارم چسبیده خوابیده

عزیز من اول لذیت ببر جیگر گوشه هات بهت چسبیدن دوم

اما دوم بهشون یاد بده بایدددد مثل آدم بگیرن بخواین وگرنه مامانی رو دیگه خدا جمع کنه

من ظهر حتما بچه کوچولو رو میخوابونم ولی بزرگه  رو کاری ندارم ولی اونم نباید صداششش در بیاد باز وگرنه مامانی رو خدا باید جمع کنه  

توی تمیزکاری خونه حتما ازین وروجکا کمک بگیر وگرنه مامانی رو خدا باید جمع کنه  

آوردن وسایل سفره با نینیمه بردنش با شوهرم و همگی

غذا قبل اینکه اینا فکر گرسنگی کنند آماده میکنم

فرنی لرزونک و سوپ آب عسل و میوه یکی ازینا میان وعده تا بچه ها نق نقو نشن

من مامان خیلی خوبیم ولی حرفی زدم بچه باید گوش کنه وگرنه مامانی رو خدا باید جمع کنه   

حالا من یکم شوخی وار میگم

به ریخت و پاش خونه گیر نده ولی سعی کن دو بار در روز مثلا۵۰ دقیقه در روز رو برای تمیزی خونه چه از آشپزخونه و همه چی وقت بزار نه بیشتر وقتی برای خودت زمان تعیین کنی دیگه توی اون ۵۰ دقیقه خیلی فرز میشی بقیه وقتت رو برای خودتو بجه ها بزار

مدیریت زمان کن

یادت نره یادت نرهههههه خیلی مهمهههههه

نق زدن بچه مثل کنه چسبیدن بچه از کمبود ویتامینه مخصوصا از کمبود آهن هست

نینی من اونقدر بهم آویزون بود که با یه پای آویزون راه میرفتم

از وقتی مولتی و آهنشو دقیق میدم خدا رو شکر هم خوابش زیاد شد هم چسبندگیش کمتر شد

بچت حتما حتما کمبود ویتامین داره