2777
2789
عنوان

تروخدا بیان کمک😫😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 26 پست
واسه این بوده که دیر شده بوده دیگه مال دخترت تازه هست و هنوز اونطوری که باید ریشه ندونده

نه والا داداشم صبح دراورد ظهر چسب خرید زد

خدایا خودت ظهور آقا امام زمان(عج)را نزدیک تر کن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخچه س عزیزم نگران نباش منم زدم پارسال.برو داروخانه چسب میخچه بگیر و یه محلول میخچه هم بگیر.محلول رو با پنبه بزن رو میخچه.

حواست باشه دخترت بهش ور نره چون اگه خدایی نکرده زبونم لال عفونت کنه بابد لیزر کنی

میخچه س عزیزم نگران نباش منم زدم پارسال.برو داروخانه چسب میخچه بگیر و یه محلول میخچه هم بگیر.محلول ر ...

گلم اخه هنوز مطمعن نشدم میخچس میترسم بد باشه

خدایا خودت ظهور آقا امام زمان(عج)را نزدیک تر کن...

مامانم پهاش یه چنین حالتی هست بعد دست میزنی اون وسط سفت مثل غزروف یا استخونه بهش میگن خار پاشنه پا حالا نمیدونم مال دختر ت این هست یانه بعد تو‌گوگل راجب میخچه و خار پاسنه پا سرچ کن بخون  اون وقت مطمن میشی چیه 

نترس

یه گروه برای خانمها دارم واتساپه فقط فقط خانگ ها عضو بشن گروه چت جدا گروه مطالب همسر داری وغیره جدا

https://chat.whatsapp.com/HPyR0M79l4JE0VNUsoNgd2

نه والا داداشم صبح دراورد ظهر چسب خرید زد

مال من سیزده سالگی زد گلم رفتم چسب میخچه گرفتم بعد از سه روز سر میخچه که سفید رنگ بود مشخص شد منم با پنس ضدعفونی شده درش آوردم دیگه تا امروز که تاپیک تو رو خوندم خدا رو شکر ندیدم

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
کفشش رو هم عوض کردم اخه مترسم میخچه نباشه

پس ببرش دکتر ولی میخچه میخوره باشه

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢