2777
2789
عنوان

همشو خوردم🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 78 پست
۱۰۰%که تو فر بهتره😍 هر چی روغن کمتر بخوری سرحال تری مهم مواد داخلشه که خوشمزه شه گوشت و قارچ و س ...

دستور خمیرشم میگی عزیزم

اگه از پستم خوشت اومد.اگه دوستداشتی⁦☝️⁩یدونه صلوات لطفا😚مشکل خانوادگیمون حل شه🥺.                                                                                                                    میگم اگه من بیشتر از یکماه نیومدم سایت بدونید 100٪ مُردم🤭 برام فاتحه بفرستین😁🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بار خاستم درست کنم خمیرمایه وا میرفت مجبور شدم پیتزا کنم

وااااای نه این خمیر مخصوص پیراشکیه

خمیر مایه نداره با بکینگ پودره

خیلی خمیر لطیفیه😍

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

دستور خمیرشم میگی عزیزم

خمیر مخصوص پیراشکی zooyaa:

آرد ۳-۴ پیمانه

روغن ½ پیمانه

شیر ۱ پیمانه

نمک ¼ ق چ

بکینگ پودر ۱ ق چ

تخم مرغ ۱ عدد

زرده تخم مرغ ۱ عدد +۱ ق زعفران آب شده (رومال خمیر)

تخم مرغ ها رو با همزن برقی(یا دستی) پنج دقیقه هم میزنیم.

روغن و شیر نمک رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.

آرد و بکینگ پودر رو الک میکنیم و کم کم به مواد اضافه میکنیم.

(بستگی ب آردتون داره ..تقریبا ۳/۵ پیمانه آرد نیاز داره)

بعد چند دقیقه ورز میدین

نیم ساعت تا یک ساعت در جای گرم بزارید

خمیر آمادس😍

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

خمیر مخصوص پیراشکی zooyaa: آرد ۳-۴ پیمانه روغن ½ پیمانه شیر ۱ پیمانه نمک ¼ ق چ بکینگ پودر ...

تشکر⁦❤️⁩

اگه از پستم خوشت اومد.اگه دوستداشتی⁦☝️⁩یدونه صلوات لطفا😚مشکل خانوادگیمون حل شه🥺.                                                                                                                    میگم اگه من بیشتر از یکماه نیومدم سایت بدونید 100٪ مُردم🤭 برام فاتحه بفرستین😁🥰
میشه دستور خمیرش بدی

فرستادم پیام بالا

خمیر مخصوص پیراشکی zooyaa: آرد ۳-۴ پیمانه روغن ½ پیمانه شیر ۱ پیمانه نمک ¼ ق چ بکینگ پودر ...

ببخشید

بعد ک مواد رو داخلش گذاشتیم

چقد بمونه توی تستر خوبه؟؟

ببخشید بعد ک مواد رو داخلش گذاشتیم چقد بمونه توی تستر خوبه؟؟

ده الی ۲۰ با درجه ۱۵۰ الی ۱۶۰ از قبل گرم شده ولی مواظبش باش

پیمانت چیه؟؟ 

پیمانه شیرینی پزی یالیوان فرانسوی دسته دار

ده الی ۲۰ با درجه ۱۵۰ الی ۱۶۰ از قبل گرم شده ولی مواظبش باش

تشکر😘😘

درجه ی توستر چن باشه زیر پیراشکی نیاز ب چرب کردن یا آرد پاشی نداره؟ 

من یکم چرب میکنم سینی فر رو