سلام و وقت بخیر خانمای عزیز دخترم پنج ماه و نیمه اس شبا تا خود صبح گریه و بی قراری میکنه تو خواب، خیلی دکتر بردمش اما هیچکدوم فایده نداشته میدونم که گوش درد هم داره نهایتا یه دکتر طب سنتی گفت سرماخورده و کهنه شده تو بدنش بنظر خودمم علائمش رو داره اگه کسی دراین باره تجربه ای داره که انجام بدم خواهش میکنم راهنمایی کنه
اگع گوش درد داره از شیر خودت یک قطره تواین گوش ویک قطرع تو اون گوش،بریز. بخور هم بزار توخونت.
باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
بخاطر اون سرما که گفتن؟اخه همش چشم و بینی خودشو میماله و موهاشو چنگ میزنه بعدش حوله گرم برای گوشش میزارم خیلی بهتره اما خب دائمی نیست فقط هم تو خواب اینجوری میشه😔😔😔