2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

كامل از پوشك گرفتي شما؟؟ ديگه تو خونه جيش نميكنه؟؟

نه هنوزه الان دو روزه شروع کردم شرت آموزشی براش گرفتم دوبار تو این دو روز تو شرتاش جیش کرد هنوز کنترل نکرده کاملا 

هست را اگر قدر ندانی میشود بود ...
نه هنوزه الان دو روزه شروع کردم شرت آموزشی براش گرفتم دوبار تو این دو روز تو شرتاش جیش کرد هنوز کنتر ...

عزيزم من تجربم و ميگم..منم تا زماني كه پاي دخترم شورت آموزشي ميكردم حتي يه بارم نتونست جيشش و نگه داره يا بهم بگه چون واسه بچه پوشك و شورت آموزشي فرقي نداره بچه همون امنيت رو واسه جيش كردن داره من دلم و زدم به دريا فقط يه پيراهن تن دخترم كردم بدون هيچ شورت و شلواري و از همون اول كه قسمت پايين تنش لخت بود ديگه جيش نكرد و زود جيشش رو ميگفت ..چون خودش ديگه احساس امنيت واسه جيش كردن نداشت...خيلي تاثير داشت اين كار 

🎁🎁مادر دو تا دختر بودن خيلي حس قشنگ و روياييه💖💖💖
تو تایپک هات خوندم اقدامی موعدت گذشته یا نه ؟؟؟

والا اين ماه اقدام كردم ديروز بي بي زدم منفي بود البته تا موعدم سه روز مونده..حالا نميدونم جواب منفي صد در صد درست بوده يا اينكه من زود بي بي زدم حالا بايد واستم تا موعدم بشه..من اصلا دوست ندارم فاصله بچه هام زياد باشه الانم خيلي ناراحتم كه منفي شده چون هي فاصله بيشتر ميشه

🎁🎁مادر دو تا دختر بودن خيلي حس قشنگ و روياييه💖💖💖
والا اين ماه اقدام كردم ديروز بي بي زدم منفي بود البته تا موعدم سه روز مونده..حالا نميدونم جواب منفي ...

منم موعودم جمعه ست هی میخوام خودمو سرگرم کنم ولی بازم بش فکر میکنم و منتظرم هفت روز دیگه موعودمه 😫

هست را اگر قدر ندانی میشود بود ...