2777
2789
عزیزم از پوشک گرفتیش؟اگه گرفتی چند وقت طول کشید تا بگه؟

آره گلم دو هفته ست گرفتم فقط واسه پی پی یکم استرس میگیره اونم باهاش راه میام دخترم خیلی خوب حرف میزنه خیلی وقت بود میگفت خودم تنبلی میکردم😜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد عالی دخترت پی پی رو راحت میکنه؟ دختر من استرس میگیره هی خم میشه نگاه میکنه و اینا...

واي چه جالب منم دخترم رو تازه از پوشك گرفتم دقيقا دختر منم موقع پي پي استرس ميگيره و دولا ميشه كه نگاه كنه

🎁🎁مادر دو تا دختر بودن خيلي حس قشنگ و روياييه💖💖💖
واي چه جالب منم دخترم رو تازه از پوشك گرفتم دقيقا دختر منم موقع پي پي استرس ميگيره و دولا ميشه كه نگ ...

والا قبلش هم پی پی رو نشونش میدادما تو پوشک میگفتم پی پی هست و اینجور حرفا حتی یه مدتم با خودم بردمش ببینه🙈 آخه یه روانشناسی اینطوری گفته گفتا بود ولی بازم یه مقدار استرس داره ترجیحش اینه تو پوشک پی پی کنه... دختر شما چندسالشه؟

چقد عالی دخترت پی پی رو راحت میکنه؟ دختر من استرس میگیره هی خم میشه نگاه میکنه و اینا...

وای منم نگاه میکنه ... عصبیم میکنه بزور جلو خودمو میگیرم ک سرش داد نزنم ولی بازم دعوا میکنم میخواد اب بازی کنه 😜

هست را اگر قدر ندانی میشود بود ...
وای منم نگاه میکنه ... عصبیم میکنه بزور جلو خودمو میگیرم ک سرش داد نزنم ولی بازم دعوا میکنم میخواد ا ...

واااای آب بازی رو نگو 😂 دختر منم اصلا رو دستشویی کردن تمرکز نمیکرد فقط حواسش به آب بود ولی رفته رفته شرطیش کردم گفتم زود جیش کن آبو باز کنم بعدم شعر میخوندم و حواسشو پرت میکردم میاوردم بیرون😅 الان دیگه زیاد به آب گیر نمیده

والا قبلش هم پی پی رو نشونش میدادما تو پوشک میگفتم پی پی هست و اینجور حرفا حتی یه مدتم با خودم ...

دختر من دو سال و شش ماهشه

🎁🎁مادر دو تا دختر بودن خيلي حس قشنگ و روياييه💖💖💖