2777
2789
عنوان

دکترم چراغ سبز میده😀

| مشاهده متن کامل بحث + 2593 بازدید | 111 پست

عزیزم منم میرفتم دندون پزشکی چند جلسه یبار دیدم یه شماره ناشناس تو تلگراممع نگو دکتره اس شمارمو از تو پروندم دراورده بود کاری بهش کردم کلی معذرت خواهی کردو در رفت 😆😆😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ب خدا من مجردم هنورم خودمم خداوکیلی بد نیسدم کاملا امروزی و قرتی ام خوشگلم هسدم تعریف نباشه ینی ...

😂😂😂😂😂 من یه خواستگار داشتم جونش واسم در میرفت ولی چهل و چهار سالش بود...حالا سنش به کنار اومده بود خواستگاری بهم میگفت ابجی😂😂😂

منم برا عملم ماه پیش رفتم عکس قفسه سینه بگیرم یارو دکتر رادیولوژیه هی میگف اسم دکترت چیه کجا عمل میک ...

اون ک اره باید وسیله فلزی مثل کلیپسو اینام نباشه ولی اینی ک من گفتم جدی عوضی بود 

اقایون سایت لطفا در خواست دوستی ندید ک قبول نمیکنم باتشکر 😒

یعنی دماغ عملی امتیازه؟ خدایا شکرت😂من دماغم گنده نیس یکم نوکش دوس دارم بالاتر باشه اما عمل نمیکنم چون بهم میگن مصنوعی 

بزغاله ها وقتی ناراحتن صداشون بزغالود میشه  تو اگه بیل گیتس بودی باغچه خودتو بیل میگیتسیدی😏🖖

فقط عکس میتونه نشون بده نیت پسره چیه😎😂

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
😂😂😂😂😂 من یه خواستگار داشتم جونش واسم در میرفت ولی چهل و چهار سالش بود...حالا سنش به کنار اومده ...

ای تف 😂😂😂😂😂خدایا مگه نمیگن پسرا عقلشون ب چشسونه چرا خوشگلی و خوش تیپیمونو نمیبینن ب هدا درسمونم داریم میخونیم دیه چی میخان چرا هر چی شاطر و نون وا و نون خوشکیه پیشنهاد ازدواج میده😂😂😂