2777
2789
عنوان

دکترم چراغ سبز میده😀

| مشاهده متن کامل بحث + 2593 بازدید | 111 پست

عزیزم چطوری با یکی دوبار عاشق شدی؟؟؟الان زمانی نیس که با یه نگاه عاشق شد,بعدشم از کجا ایشون رو میشناسی,تو که چیزی راجع بهش نمیدونی,شاید متاهله اصلا,,در ضمن اگه از تو خوشش اومده باشه شماره ات رو از پرونده درمیاره زنگ میزنه برای خواستگاری وقت میگیره,در غیر اینصورت منظور دیگه ای شاید داره

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما عشق در یک نکاه نشنیدی؟🤔

شنیدم عزیزم ولی خودم بهش اعتقادی ندارم ,حتی اگه کسی هم با یک نگاه عاشق میشه به نظرم الان زمونه ای نیس که بی منطق فقط احساس رو بخوایم پیش ببریم,اصلا شاید مرده متاهل باشه

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡