عزیزم کاش از دمنوش چینی استفاده کنی نمیدونم اثر داشته یا بازار گرمیه ولی خیلیا نتیجه گرفتن
کاش میان این همه هیاهو صدایی بیاید : الا يا أهل العالم أنا مهدی 💚✨ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیخواد جایی بری چون اگرم نداشته باشی میگیری چون الان به نظرمن همه بیمارستانادرمانگاه ها مطباالود هستن تو خونه باش هیچ کسم جات نباشه به جز مادرت ازت نگهداری کنه اب زیادبخور سوپ.....
کاش میان این همه هیاهو صدایی بیاید : الا يا أهل العالم أنا مهدی 💚✨ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
مادرم پارسال به رحمت خدا رفته اینجا هم هیچ کی و ندارم فقط میترسم بچه هام بگیرن
عزیزم بنظر منم از این دمنوش استفاده کن مایعات زیاد بخور و اصلااااا استرس نداشته باش اگر کسی کنارت هست بگو یه سرم تقویتی واست وصل کنه ....خدا رحمت کنه مادرت رو ... انشالله زود خوب میشی