2777
2789
عنوان

فکر کنم کرونا گرفتم

136 بازدید | 14 پست

لطفا بگید باید کجا برم

یکی از اشناهامون هفته پیش اومد خونه مون

علائم داشت ، میگفت آزمایش داده ، اما منفی بوده

حالا من از دیشب  اسهال و دل درد شدید ، درد قفسه سینه ، تنگی نفس ، گلوی ملتهب دارم

به نظرتون کجا باید برم تست بدم

عزیزم کاش از دمنوش چینی استفاده کنی نمیدونم اثر داشته یا بازار گرمیه ولی خیلیا نتیجه گرفتن

کاش میان این همه هیاهو صدایی بیاید : الا يا أهل العالم أنا مهدی 💚✨ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کاش از دمنوش چینی استفاده کنی نمیدونم اثر داشته یا بازار گرمیه ولی خیلیا نتیجه گرفتن

چیه این که گفتی عزیزم

💜مهربان خدای من ; بگیر از من هرآنچه تورا از من میگیرد💜https://harfeto.timefriend.net/16211112925512

نمیخواد جایی بری چون اگرم نداشته باشی میگیری چون الان به نظرمن همه بیمارستانادرمانگاه ها مطباالود هستن تو خونه باش هیچ کسم جات نباشه به جز مادرت ازت نگهداری کنه اب زیادبخور سوپ.....

کاش میان این همه هیاهو صدایی بیاید : الا يا أهل العالم أنا مهدی 💚✨ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

چیه این که گفتی عزیزم

عزیزم پایبن تر گذاشتم عکسش رو

نمیخواد جایی بری چون اگرم نداشته باشی میگیری چون الان به نظرمن همه بیمارستانادرمانگاه ها مطباالود هس ...

مادرم پارسال به رحمت خدا رفته

اینجا هم هیچ کی و ندارم

فقط میترسم بچه هام بگیرن

مادرم پارسال به رحمت خدا رفته اینجا هم هیچ کی و ندارم فقط میترسم بچه هام بگیرن

عزیزم بنظر منم از این دمنوش استفاده کن مایعات زیاد بخور و اصلااااا استرس نداشته باش اگر کسی کنارت هست بگو یه سرم  تقویتی واست وصل کنه ....خدا رحمت کنه مادرت رو ... انشالله زود خوب میشی

سلام ببخشید یه تاپیکتون بود ک بچتون مکنیوم خورده الان بچتون خوبه حالش؟ یه نفر گفته توی یادگیری بچه ...

سلام

الان بچه ما یک ماه دیگه ، دو سالش تموم میشه 

این خرفا رو باور نکنید ، ماشاءالله بچه ما تپل و خوشگل ، از نظر یادگیری هم عالیه