2777
2789

سلام خانوما من امسال میرم دهم معدلم شده۱۹/62فنی حرفه ای رشته کامپیوتر انتخاب کردم هرکی که این رشته بوده لطفا برام توضیح بده که این رشته چجوریه چه درس هایی داره سخته یا آسون لطفا راهنماییم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باعلاقه زیاد و کلی اصرار رفتم مث چی پشیمونم😐منم رشته های دیگه رو دوست نداشتم اما الان میگم کاش میرفتم ریاضی حتی تجربی اما هیچ وقت فنی نمیرفتم

معدلت خوبه اگه هنوز فرصت داری برو رشته اتو تغییر بده

نه تو مدارس نه تو دانشگاه ها به رشته های فنی اهمیت نمیدن و بار علمیشون خیلی پایینه هرچقدم معدلت بالا باشه تو جامعه به چشم یه تنبل بهت نگاه میکنن متاسفانه...چون رشته ات فنیه...

اگه رشته کامپیوتر رو دوست داری میتونی ریاضی بخونی و کنکور مهندسی بدی اینجوری خیلی بهتره و بیشتر رسیدگی میشه ....و حتی اینکه فنی بخونی دانشگاه اول باید بری کاردانی اما ریاضی باشه رشته ات کارشناسی میخونی

حال دلم خوب نیست...میشه براش أَمَّنْ یُجیبُ بخونید...؟💔😔
منم بامعدل ۱۹ونود رفتم کامپیوتر البته نمونه دولتی میخوندم رشته سختیه ولی شیرینه

هنرستان خوندی کامپیوتر لطفا برام توضیح بده چطور رشته ای بود مثلا هنرستان پایه دهم چه درس هایی خوندی یکم برام توضیح بده سردرگمم 

آره علاقه دارم از رشته های نظری خوشم نمیاد بنظرم سخته مثلا از تجربی خیلی بدم میاد

اگه بخاطر سختی میگی همین رشته ام اگه زیاد نخونی دانشگاه خوب نری بازار کار درس حسابی نداره حتما باید ی دانشگاه خوب قبول شی و بلد باشی ک شاید کار گیرت بیاد

هنرستان خوندی کامپیوتر لطفا برام توضیح بده چطور رشته ای بود مثلا هنرستان پایه دهم چه درس هایی خوندی ...

برنامه نویسی سیستم عامل چندرسانه ای درسای اصلیه 

ریاضی وفیزیک وادبیاتم وزبانم هست

بیشتر توسایت باسیستم کار میکنید

اولش همه چی برات گنگه چون همه مطالب تازگی داره ولی بعدش اوکی میشی

من رفتم مث چی پشیمونم😐 معدلت خوبه اگه هنوز فرصت داری برو رشته اتو تغییر بده نه تو مدارس نه تو دان ...

آبجی جان عزیزم من اگه رشته ریاضی بخونم نمیتونم عملی کار کنم هنرستان بخاطر کار عملیش خوبه بخاطر همینم انتخاب کردم بعدشم رشته ریاضی بنظرم سخته

آبجی جان عزیزم من اگه رشته ریاضی بخونم نمیتونم عملی کار کنم هنرستان بخاطر کار عملیش خوبه بخاطر همینم ...

هنرستانم زیاد کار عملی نداره عزیزم بنظرم بیشتر فکر کن واسه تصمیمت ارزشی نداره بخدا من خیلی پشیمونم وقتی ام پشیمون شدم که دانشگاه رو رفته بودم و فهمیدم که از اول اشتباه کردم توی انتخاب رشته ام 

حال دلم خوب نیست...میشه براش أَمَّنْ یُجیبُ بخونید...؟💔😔
برنامه نویسی سیستم عامل چندرسانه ای درسای اصلیه  ریاضی وفیزیک وادبیاتم وزبانم هست بیشتر توسای ...

منم خیلی از کامپیوترسر  درنمیارم فقط یکم تاالان کار کردم ایشالا بین مدارس بیشتر آشنا بشم برام دعا کن آبجی جان مرسی راهنمایی کردی