2777
2789

میگن  از خونه بیرون نرفتیم و قرنطینه  کامل بودیم ،پس چجوری گرفتن؟؟

ازین طرفم ک جهانپور  میگه از کیسه خرید و سطوح منتقل نمیشه🤔

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂

یچیزی واسه خودش میگه .مگه میشهاینهمه لمس کرده باشنتو هوای فروشگا اینهمه روشون ۱حبت کرده باشنعطسه کرده باشن بعد الوده نباشه بعد الان من کلا طی این مدت دویه سه بار با ماسک رفتم بیرون و اسپری بزرگ الکلم دستم بود با اینکه هرکی میدید مسخره میکرد.الان چند روزه بدن درد سر درد گلو درد دارم دیشب از شدت سوزش چشمو لرز نخوابیدم البته هنوز نمیدونم کروناس یا نه

یهو دیدی خوردمت😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نی سایتیا از اول بهمن تو قرنطینه بودن تا الان

اره . من از هر کی اینجا  پرسیدم چجوری کرونا گرفتی گفته از خونه بیرون نرفتم پس ویروس از کجا اومده😐

یچیزی واسه خودش میگه .مگه میشهاینهمه لمس کرده باشنتو هوای فروشگا اینهمه روشون ۱حبت کرده باشنعطسه کرد ...

عزیزم مواظب خودت باش علائمشو که داری

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
یچیزی واسه خودش میگه .مگه میشهاینهمه لمس کرده باشنتو هوای فروشگا اینهمه روشون ۱حبت کرده باشنعطسه کرد ...

انشالله ک چیزی نیست تلقین میکنی شاید.

اره . من از هر کی اینجا  پرسیدم چجوری کرونا گرفتی گفته از خونه بیرون نرفتم پس ویروس از کجا اومد ...

من گرفتم ودلیلش هم بیرون رفتن بود بازاررفتهذبودم. البته من همون اولش گرفتم قبل از اینکه اعلام کنن اومده ایران رفته بودم خرید وقتیکه مال قم رو اعلام کردن من مریض بودم خواهرمو بچه هاشم قبل من گرفته بودن

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
انشالله ک چیزی نیست تلقین میکنی شاید.

نه گلم من ادمیم که از درد بمیرم صدام در نمیاد .دیشب لباسای نیمه خیس روی طنابو برمیداشتم میذاشتم رو چشام انگار مواد مذاب توی چشام بود از شدت اشک و سوزش .بعد لرز داشتم لای پتو .عضلاتم و سرم درد میکنه گلومم میسوزه و درد میکنه.البته من همسرم درست و حسابی رعایت نمیکنه میدونم اگرم گرفتم بخاطر چیه و کیه

یهو دیدی خوردمت😏

من اعتراف میکنم ما که بعد عید قرنطینه رو شکوندیم و میریم سر کار و خونه مامان و بابامون هم رفتیم اونا هم سر کار میرن، البته همیشه ماسک میزنیم ولی دیگه خریدا رو نمیشوریم، همکارای همسرم گرفتن، همکارای خودم هم فکر کنم گرفتن، ولی خدارو شکر خودمون و خونواده هامون نگرفتیم، فقط بابام قبل عید یه سرماخوردگی سخت داشت نمی دونیم کرونا بود یا نه خودش زود خوب شد

عموم روز اول عید گرفت قبلش کامل قرنطینه بود انقدر که ترسیده بود حتی زنگ میزد به بابای من دعوا میکرد که چرا سوپرمارکت میرید زنگ بزنید پیک بیاره اما گرفت و فوت شد🤷‍♀️

عموم در حدی بود که حتی بستنی و این چیزایی که نمیشه داغ کرد رو کلا نمیخورد که مثلا نگیرن