2777
2789
عنوان

پسر 2 ساله ام تب داره

329 بازدید | 9 پست

خانما دیروز از صبح هی دیدم پسرم کمی بدنش داغِ ولی دیدم سرحاله و بازی میکنه گفتم شاید من سردم

خلاصه ساعت 7 غروب براش درجه گذاشتم و 38 بود

سریع استامینوفن دادم و بردم دکتر

دکتر دیدش گفت گلوش چرک داره و در کرونا چرک وجود نداره ازیترومایسین 200 داد و بروفن

یه دکتر تو اینستا دارم به اون پیام دادم

گفت ربطی نداره شاید کرونا باشه

نگرانی دارم میمیرم

کمکم کنید 

بچم هیچ علائم دیگه ای نداره

حال عمومیش خوبه بازی میکنه و ...

اهان راستی دیروز خیلی کم اشتها بود و خیلی هم دستشویی رفت البته اسهال نبود

ولی شب قبل از خواب پسر 7 ساله ام رفت و اسهال بود ولی اون فقط اسهال

چیکار کنم؟؟ از استرس میخوام بمیرم 

ممکنه بخاطر مصرف دارو اسهال گرفته باشه،نعنا خشک بجوشون،با یکم نبات شیرین کن بهش بده سریع اسهالش خوب ...

عزیزم پسر بزرگم اسهال داشت

کوچیکه که تب داره اسهال نبود تا دیشب حالا فردا ببینم چی میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای عزیزم ترس چی؟ برادرزاده های منم سه روز پیش همینجودی شدن تست دادن منفی بود..تازه دل درد و سردرد همراه تب هم داشتن علاوه بر علائم شما..خیالت راحت ان شاالله چیزی نیس.میوه یا خوراکی تمیز نبوده خوردن یا حتی میوه های تابستون سنگینن و سرد خیلی برای گوارش سنگینه

چشم به راه...

فکرنکنم کرونا باشه انشالله زودتر حالشون خوب شه فقط غذای خیلی روغنی بهشون نده بخاطر چرک گلو شاید یه جیزی مثل سرماخوردگی ساده باشه 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊