2777
2789
عنوان

بیاید از خوابام بگم براتون

189 بازدید | 28 پست

اصن نگم براتون .من ازاون دسته رویاهای صادقه ام ک چقدررررررر بده 

حالا من شاید 10 بار خواب دیدم ی نفر بهم پیشنهاد ازدواجو خرید حلقه و اینا میده، بدون اینک فک کنم 

حتی تا خاستگاریم دیدم

حالا طرف سه ماهه با من حرف نزده ها :/// حتی اید باکسی دیگه س. این خوابا دست بردار نیست حتی ناخوداگاهمم فکرم راجبش نیس

هفت ماه پیشم خواب دیدم مادرم بهم چادرسفید داد اومدم خونه دیدم پسره تو خونمون نماز میخونه

تا شبای قدر ک ی جا چشمم خورد چله سوره نسا خوبه برا حاجت  ، منم گفتم طولانیه نخوندم 

خاهرم خواب دید ک گفتن بهش اگه40روز سوره نسا بخونی حاجت میگیری

شما نظرتون راجب خوابا چیه ؟؟؟

هرررررچی خواب میبینم برعکس میشه برای همین از خوبای بدم خوشحالم میشم 😂

اخریش چند روز پیش بود ک خواب دیدم افتادم درسام رو ولی دیروز رفتم نمره هارو دیدم و همشو قبول شدم

هرگاه خواستم بگویم دوستت دارم گفتم حالت چطور است ... و من تورا خیلی حالت چطور است...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.