بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان مرســـی ، اَه
راستی امروز دختر خواهرم رفت رو وزنه شده بود ۴۰ کیلو به هدفش رسید اما همش فشارش میوفته آنقدر کوچولو شده الآنم خونه وان هی غش میکنه 🥺🥺😭😭😭😭مامانش گفت این آخرین آنقدر کم غذا میخورد که اگر بیشتر از ۶ قاشق میخورد بالا میاورد
خداااا الهی بمیرم براش😭🥺
خب خوشگلا میخواستم بگم که من و دیگه یادتون بمونه من پاندای مهربونی هست❤️😁 اما از درون کونگ فوکاری بیش نیستم🙄😁
معلم ابتدایی، ولی سالای اول مدیر مدرسه راهنمایی بودم، یعنی همه شون ازدواج کردن، اون موقع به من میگفتن خانوم تو موندی چرا ازدواج نکردی حالا 19 سال بیشتر نداشتم، منطقه محروم بود، دخترا زود ازدواج میکردن