برای تشکیل قلب سن بارداری ملاکه یا سن جنین؟ من بر اساس آخرین قاعدگیم الان ۸ هفته و دو روزم. ولی اگه سن جنین رو حساب کنم دوهفته کمتره. کی باید برم سونوی قلب؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
صبر کردن برام خیلی سخته همین دوهفته برام خیلی دیر داره میگذره. مخصوصا که دکتر گفته پشت ساک حاملگی لخ ...
اره میدونم خیلی سختهههه ولی من شنیدم تا 10هفتگی امکان تشکیل قلب هس میگم یه وقت خدایی نکرده نری نزنه به شک بیفتی... من خودمم طبق اولین روز پریود 7هفته رفتم اما 6هفته بودم ساک و زرده بود گف دوهفته دیگه بیا من میخام دیرتر برم اگه طاقت بیارم
اره میدونم خیلی سختهههه ولی من شنیدم تا 10هفتگی امکان تشکیل قلب هس میگم یه وقت خدایی نکرده نری نزنه ...
عزیزم وقتی ساک و زرده بوده مطمئن باش به زودی قلبسم میشنوی. من یکم بخاطر لخته نگرانم البته لک و درد یا خونریزی ندارم و نمیتونم طاقت بیارم بیشتر از این در واقع دوشنبه که برم ۸ هفته و ۵ روز میشه