2777
2789
عنوان

سن بارداری یا سن جنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 32 پست
نه عزیزم برای هرکسی متفاوته من کلا قبل پریودم هم هیچ علائمی نداشتم. ان شاءالله باردار باشی

اهان کلا علائم نداری 

ممنون عزیزم کمی امیدوار شدم 😍😊

من از اون مدلاشم که می میرم و زنده میشم 

الان استخون درد دارم ولی خداروشکر دل درد کمردرد ندارم و امرور بشدت بدنم داغه 

انگار که استخونام داغ باشن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبر کردن برام خیلی سخته همین دوهفته برام خیلی دیر داره میگذره. مخصوصا که دکتر گفته پشت ساک حاملگی لخ ...

اره میدونم خیلی سختهههه ولی من شنیدم تا 10هفتگی امکان تشکیل قلب هس میگم یه وقت خدایی نکرده نری نزنه به شک بیفتی... من خودمم طبق اولین روز پریود 7هفته رفتم اما 6هفته بودم ساک و زرده بود گف دوهفته دیگه بیا من میخام دیرتر برم اگه طاقت بیارم

صبر کردن برام خیلی سخته همین دوهفته برام خیلی دیر داره میگذره. مخصوصا که دکتر گفته پشت ساک حاملگی لخ ...

ان شالله صدای قلبشم می شنوی 

بیرون رفتی حتماحتما ماسک بزن و اسپری همرات باشه

توکل به خدا. آره عزیزم. دعا میکنم به زودی خبر بارداریتو بهمون بدی عزیزم

وای خدا از دهنت بشنوه 

میام همینجا اعلام میکنم 😍😍

پریودام بین 29 تا 32 روزست 

ولی این ماه تخمک گذاریم از روز 18 سیکل اتفاق افتاد برا همین احتمال میدم سیکلم 35روزه باشه این ماه...

امروز روز32 بودم 

اگه یکشنبه پریود نشم عالیه 😍😍

اره میدونم خیلی سختهههه ولی من شنیدم تا 10هفتگی امکان تشکیل قلب هس میگم یه وقت خدایی نکرده نری نزنه ...

عزیزم وقتی ساک و زرده بوده مطمئن باش به زودی قلبسم میشنوی. من یکم بخاطر لخته نگرانم البته لک و درد یا خونریزی ندارم و نمیتونم طاقت بیارم بیشتر از این در واقع دوشنبه که برم ۸ هفته و ۵ روز میشه

عزیزم وقتی ساک و زرده بوده مطمئن باش به زودی قلبسم میشنوی. من یکم بخاطر لخته نگرانم البته لک و درد ی ...

عزیزم خیلیا اینطور بون حتی لک بینی ام داشتن مشکلی پیش نیومده .. ان شااالله واسه شمام مشکلی نباشه نی نی نازتو سالم بغلش کنی

عزیزم خیلیا اینطور بون حتی لک بینی ام داشتن مشکلی پیش نیومده .. ان شااالله واسه شمام مشکلی نباشه نی ...

مرسی عزیزدلم منم امیدوارم لخته خودبخود جذب بشه. انشالله شمام به زودی صدای قلبشو میشنوی